Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat bu kez diziyle değil albümle geliyor! Şarkı için stüdyoya giren oyuncudan sürpriz paylaşım!

Beren Saat bu kez diziyle değil albümle geliyor! Şarkı için stüdyoya giren oyuncudan sürpriz paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, son olarak Netflix için çekilen Atiye dizisinde rol almıştı. Oyuncu, henüz 3. sezonu yayınlanmayan dizinin çekimlerini bitirdi. 4. sezonun olup olmayacağı henüz belli değil. İlk iki sezonu yayınlanan ve başka ülkelerde de The Gift adıyla yayınlanan dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor.

Bu arada Beren Saat de hayranlarına güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor! Bir süre önce boşanma aşamasına geldikleri eşi Kenan Doğulu ile pandemi sürecinde evde uzun vakit geçirdikten sonra ilişkilerini yeniden düzelttiklerini anlatmıştı.

İkilinin ayrılmaları beklenirken yeniden bir araya gelmeleri ile birlikte müzik konusunda da birlikte bazı çalışmalar yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Beren Saat, karantina sürecinde evde birlikte müzik yaptıklarını anlatmış ve şarkı ve şiir yazdığını da çeşitli röportajlarında dile getirmişti.

Beren Saat bu kez diziyle değil albümle geliyor! Şarkı için stüdyoya giren oyuncudan sürpriz paylaşım! 8

İşte şimdi o şiirler ve şarkılar gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor! Beren Saat, karantina süreci bittikten sonra bu çalışmalarını hayranları ile de paylaşacağını söylemişti.

Ünlü oyuncunun instagram story’den yaptığı son paylaşım görenleri heyecanlandırdı! Beren Saat’in stüdyoya girdiği ve kayıt yapıldığı o anlarda çekilen pozu, oyuncunun çoktan okumalara geçtiğini de ortaya çıkardı!

Bakalım Beren Saat’ten beklenen sürpriz ne zaman gelecek? İşte Saat’in o paylaşımı…

Beren Saat bu kez diziyle değil albümle geliyor! Şarkı için stüdyoya giren oyuncudan sürpriz paylaşım! 9