Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova setinde, Hande Soral da koronaya yakalanmış! Üstelik mutasyonlu virüse!

Bir Zamanlar Çukurova setinde, Hande Soral da koronaya yakalanmış! Üstelik mutasyonlu virüse!

tarafından zk zk

Dizi setlerinden bir süredir gittikçe yoğunlaşan bir şekilde koronavirüs haberleri gelmekte. Pek çok oyuncu ve ekipte çalışanlar arasında pozitif vakalar görülüyor. Karantinaya alınmalarından sonra setlere de ara veriliyor. Geçtiğimiz ay, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci’nin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

Oyuncunun durumunun ağırlaşması ile birlikte hastanede tedavisi sürmüş ve iyileşerek sete geri dönmüştü. Bir başka koronavirüse yakalanan oyuncunun ise Hande Soral olduğu, magazincilerle yaptığı bir röportajla ortaya çıktı!

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre Hande Soral, önceki gün eşi İsmail Demirci ile Akmerkez’de görüntülendi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için Ordu’da olan Demirci ile Adana’da Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimlerinde olan Hande Soral, kısa bir tatil için İstanbul’da buluştular.

Çiftin bu buluşmasında bilinmeyen bir gerçek de ortaya çıktı! Setlerden gelen koronavirüse yakalanan isimler arasında Hande Soral’ın da olduğu hiç gündeme gelmemişti. Kendisi de bu konuda bir açıklama yapmamıştı.

Ancak oyuncunun da bir süre önce virüsü kaptığı ve karantinaya aldığı kendi açıklamasıyla ortaya çıktı. Üstelik Soral, mutasyonlu virüsü kapmış.

Dizinin korona nedeniyle sete ara verilmesinin hatırlatılması üzerine Hande Soral, “Maalesef ben de atlattım, bir ay oldu. Ben iyileştim şimdi başka oyuncu arkadaşlarım oldu. Şu an duyuyorsunuz, çok riskli bir dönemdeyiz” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova setinde, Hande Soral da koronaya yakalanmış! Üstelik mutasyonlu virüse! 7

Bu sözleri ile durumu ilk kez aktaran oyuncu, yaşadıklarını da şöyle aktardı: “Bende tat ve koku kaybı oldu. Yeni geldi kendi kendine. Biraz uzun bir süreç daha da uzun sürenler olmuş. Çok hafif atlatıp çok şanslı olanlardanım. Korkunç bir hastalık, Allah kimsenin başına vermesin. Çünkü nasıl bir süreç yaşayacağımızı bilmediğimiz için çok endişeli geçiyor o süreç. Yalvarıyorum maske, mesafe, hijyen devam edelim. İnsan başına gelmeden anlamıyormuş” ifadesini kullandı.

10 günlük karantina süreci geçirdiğini aktaran Hande Soral, “Mutasyonlu virüs olduğu için Sağlık Bakanlığı size tekrar test yolluyor, o negatif çıkarsa dışarı çıkabiliyorsunuz. Ondan öncesinde de kendimi iyi hissetmediğim için evdeydim” diye konuştu.