Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav’dan yeni bir dizi geliyor!

Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav’dan yeni bir dizi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Ekranlara damga vuran ve atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi, 2019 yılı Kasım ayında veda etmişti. Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizide İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe başrolde oynuyordu. Trabzon’da çekilen dizinin hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını Osman Sınav yapıyordu.

Dizinin ilk bölümlerini oğlu olan yönetmen Yusuf Ömer Sınav ile çeken Osman Sınav, yapımcılığını da üstlendiği dizisiyle çok konuşulmuştu.

90’lı yılların başından beri sinema ve dizi sektöründe varolan Osman Sınav, aralarından Süper Baba, Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, İnadına Aşk gibi pek çok yapıma imza attı.

Yapımcı, yönetmen, senarist, reklamcı olarak pek çok farklı görev alan Osman Sınav, 1984 yılında Sinegraf Film Yapım şirketini kurdu ve dizi, sinema, reklam alanında çeşitli projeler hazırladı.

Osman Sınav, son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcılığını ve bir süre de yönetmenliğini üstlenmişti. Bu kez bir başka proje için kolları sıvadığı ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş7ın verdiği bilgiye göre, Osman Sınav, atv için bir dizinin hazırlığında. Senaryosunu Murat Koca’nın yapacağı dizinin yönetmenliğini, yine Yusuf Ömer Sınav’ın yapacağı belirtilmekte.