Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi için artık her yeni bölüm büyük bir sınav niteliğinde olacak!

Adım Farah dizisi için artık her yeni bölüm büyük bir sınav niteliğinde olacak!

tarafından ker_def

İlk sezonunda başarılı sonuçlar alan ve Çarşamba günlerinin dikkat çeken dizilerinden birisi olan Adım Farah, ikinci sezona da çok iddialı başladı.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin değişen hikayesi ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları ile ilk sezondan daha güçlü bir çıkış yapması bekleniyordu.

Ancak bu beklenti gerçekleşmedi. İkinci sezonda reytingler düşük gelince bu sefer Fox TV, gün değişikliği yaparak diziyi cumartesi günlerine aldı.

Ancak yeni gününde izleyici kaybetmeye devam eden dizi için artık her yeni bölüm büyük önem taşıyor. Adım Farah dizisi hayranları yeni bölümlerde heyecanlı anlara tanıklık edecek ama herkesin aklında hep reytingler olacak.

26 bölüme kadar devam etme garantisi bulunduğu şeklinde bilgiler gelse de birçok izleyici endişeli. Özellikle de dizinin devam etmesini arzu eden izleyiciler sosyal medyadan yoğun bir destek çalışması yapıyor.

Yerli izleyicilerin yeterli ilgi göstermemesine rağmen yabancı dizi hayranlarının Adım Farah projesine sahip çıkması da dikkat çeken bir gelişme.

Peki dizinin 11 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 20. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Behnam’la imam nikahı kıyılmak üzere olan Farah, bir şekilde nikahın kıyılmasını engellemeye çalışır. Behnam Tahir’i Türkiye-İran sınırına yakın, gizli hücrelerinden birine gönderdiğini Farah’a söyler. Farah büyük bir tehlike içinde olduğundan habersiz Tahir’i kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışır.

Tahir’in İran’daki hücreden kaçmayı başarıp büyük bir kozla İstanbul’a dönmesi, Behnam’ın başına beklemediği yeni dertler açacaktır. Tahir orada Farah’ın annesinin de tutulduğuna dair bir ipucu yakalar.

Mehmet kardeşinin dosyasına ulaşmak için Tahir’in, Tahir ise Farah’ın annesinin yaşama ihtimalini teyit etmek için Mehmet’in yardımını alır.

Merjan farkında olmadan Farah’ın, Behnam’la ilgili bir gerçeği keşfetmesini sağlar.