Ana sayfa TV Programları Savaşçı dizisi oyuncuları ile özel röportaj!

Savaşçı dizisi oyuncuları ile özel röportaj!

tarafından ker_def

Sunuculuğunu Beyza Şekerci’nin, prodüksiyonunu ise FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibinin üstlendiği “Kamera Arkası”, her hafta sinema ve televizyon dünyasındaki gelişmeleri gündeme getirmeye devam ediyor.

“Kamera Arkası”nda bu hafta, beğeniyle izlenen “Savaşçı” dizisinin sevilen oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Serenay Aktaş ile gerçekleştirilen çok özel röportajlar yer alacak. Aksiyon dolu dizinin oyuncularıyla yapılan röportajlar renkli anlara sahne olacak.

Ayrıca, programın “Yakından Tanıyalım” bölümünün bu haftaki yıldızı, “Mucize Doktor”da Tanju karakterine hayat veren sevilen oyuncu Murat Aygen olacak. Başarılı oyuncu, oyunculuk ve özel dünyası hakkında verdiği samimi röportajı ve hiç bilinmeyen yönleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak izleyiciler, “Savaşçı” dizisinin sevilen oyuncularından Serkan Kuru’nun sinema dünyasındaki favorilerini yakından tanıma şansı elde edecekler.

Bunların yanı sıra, sinema dünyasından en yeni projeler, en son haberler ve çok daha fazlası bu Cumartesi saat 12.15’te FOX’un “Kamera Arkası” programında!