Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un gidişi muhteşem oldu! Camdaki Kız şok etti!

Mucize Doktor’un gidişi muhteşem oldu! Camdaki Kız şok etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin sosyal medyadaki paylaşım sonucu çok şaşırtıcı sonuçlar veriyor. Reytinglerle neredeyse tamamen zıt veriler sunan araştırma sonuçları doğrusu kafaları karıştırıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 27 Mayıs Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Fox TV dizisi Mucize Doktor oldu.

Mucize Doktor'un gidişi muhteşem oldu! Camdaki Kız şok etti! 8

Başarılı oyuncu Taner Ölmez’in otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandırdığı dizi dün akşam 64. bölümüyle ekranlara veda etti. İzleyicinin, saf kalbiyle kalbinde yer ettiği Ali Vefa’yla ayrılığı çok zor oldu. Ancak Ali Vefa’yı son anına kadar yalnız bırakmayan izleyiciler dizilerinin de gidişinin muhteşem olmasını sağladı. Mucize Doktor, sosyal medyada hakkında yapılan 41.293 paylaşımla günün birincisi oldu.

Dün akşam ekranlara veda eden bir başka dizi ise Show TV’de yayınlanan Alev Alev’di. Çiçek ve İskender, Rüya ve Ömer, Ozan ve Cemre’nin aşk ve maceralarıyla kalpleri kazanan dizi düşük reyting sebebiyle sona erdi. Ancak sosyal medyadaki paylaşımlar aksini söylüyordu. Her hafta yapılan sosyal medya paylaşımları sıralamasında listelerde yer alan dizi 14.788 paylaşımla günün ikinciliğini elde etti.

TRT 1’in büyük bir iddiayla başlayan ancak bir türlü beklenen sonucu elde edemeyen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ise yükselişte. Bugüne kadar listelerde pek de üst sıralarda yer alamayan dizi bu kez sıralamanın üçüncüsü oldu. Bir Zamanlar Kıbrıs hakkında sosyal medyada toplam 11.661 paylaşım yapıldı.

Mucize Doktor'un gidişi muhteşem oldu! Camdaki Kız şok etti! 9

Günün en şaşırtan sonucunu ise Camdaki Kız verdi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve başrolünde Burcu Biricik’in rol aldığı Kanal D’nin iddialı dizisi Camdaki Kız’ın reytinglerdeki iyi sonuçlara rağmen sosyal medyada esamesi okunmuyor. Zira Camdaki Kız hakkında yapılan paylaşım sayısı 8.480 oldu ve günün dördüncüsü oldu.

Aynı durum ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova için de geçerli. Reytinglerde başarılı olan dizi hakkında sosyal medyada 3.021 paylaşım yapıldı.

Ekranların en şanssız dizilerinden birisi olan Akrep ise listenin sonucusu oldu. Hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok düşük rakamlarda kalan dizi hakkında sadece 1.855 paylaşım yapıldı.