Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizilerinin yönetmeninden bomba gibi bir proje geliyor!

Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizilerinin yönetmeninden bomba gibi bir proje geliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? Kuzey Güney… Hepsi de Türk dizi tarihinin en unutulmaz dizileri arasında yer alıyor. Bu dizilerin hala yayınlanan tekrarları dahi hala izlenme rekorları kırıyor.

Yukarıdaki saydıklarımız da dahil Türkiye’nin en iddialı dizilerine imzasını atan yönetmen Hilal Saral’dan bomba gibi bir proje daha geliyor. Yeni diziyle ilgili bilgiler henüz çok az, ancak şimdiden heyecan yarattı bile.

Kariyerine Şengün Konağı dizisiyle adım atan 1971 doğumlu yönetmen bugüne kadar ekranların en başarılı dizilerine imza attı. Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? Kuzey Güney, Aynalı Tahir, Elveda Derken, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda, Şahin Tepesi, Vurgun, Zemheri, Aşkın Kıyameti gibi pek çok projeye imza attı. Yönetmen Hilal Saral, 2009 yılında Aşk-ı Memnu ile Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi dizi ödülünü kazandı.

Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinin yönetmeninden bomba gibi bir proje geliyor! 8

Hilal Saral şimdi yine bomba gibi bir projeyle ekrana dönüyor. Gelen bilgilere göre dizi Namık Kemal’in İntibah isimli romanının bir uyarlaması olacak. Senaryosu Su Ersöz ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme alınan yeni dizi için Kanal D ile görüşmeler sürüyor. Oyuncular ile ilgili ise henüz bir bilgi yok.

Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinin yönetmeninden bomba gibi bir proje geliyor! 9

BKM tarafından dizi haline getirilecek olan İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahiye olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.