Ana sayfa Dizi Haberleri Aile Şirketi dizisini bekleyenlere yeni bir müjde var!

Aile Şirketi dizisini bekleyenlere yeni bir müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emrah Kaman ile Eslem Akar’ı başrolde buluşturan Aile Şirketi dizisi 2020 yılının yaz aylarında Bein Connect platformunda izleyicilerle buluşmuştu. Ağustos ayında yayınlanan ve 13’er bölümden oluşan sezonlarla ilerleyen Aile Şirketi dizisi beğeni toplamıştı.

Son dönemin dikkat çeken genç isimlerini bir araya getiren dizi, izleyicilerden de güçlü bir destek buldu. Dizinin yeni sezonunun da çekileceği ortaya çıktı. Aile Şirketi 3. sezonu ile yoluna devam ediyor.

Emrah Kaman ile Eslem Akar’ın yanı sıra; Müfit Kayacan, Özlem Öçalmaz, Can Sihapi ve Cihan Durmaz da çeşitli rollerde yer alıyor. 25 Film tarafından hazırlanan dizinin 3. sezonu için ekip hazırlıklarına başladı. İlk iki sezonun çok beğenilmesi sonrasında 13. bölümlük 3. sezonun da Haziran ayında çekileceği ortaya çıktı.

Aile Şirketi, aynı ofiste çalışmak zorunda kalan birbirinden farklı karakterlere sahip iki kardeşin yaşadıklarını konu ediyor. Hande, turizm sektöründe çalışan genç bir kadındır. … Ancak babası bu işte kızına destek olmak için tek bir şart sunar; kardeşi Harun ile birlikte çalışmak.