Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları yakışıklı oyuncu Berk Cankat’ı uyardı!..

Hayranları yakışıklı oyuncu Berk Cankat’ı uyardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar bir çok projede yer alan yakışıklı oyuncu Berk Cankat, Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı ‘Cem’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

Yıldızlar Şahidim ve  Gülizar dizilerinde başrol oynayan oyuncu son olarak 2018 yılında yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisinde ‘Uğur’ karakterini canlandırdı.

Bir süredir ekranlarda olmayan Berk Cankat sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor. Oyuncunun son paylaşımında takipçilerinden bir konuda uyarı geldi.

Hayranları yakışıklı oyuncu Berk Cankat'ı uyardı!.. 8

Oyuncunun bazı takipçileri ‘Eski fotoğraf atmaktan ne zaman vazgeçeceksin?’, Seni artık kaliteli, keyifli yapımlarda görmek istiyoruz’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl twitter hesabından yaptığı paylaşımla önüne gelen senaryolara ve onları yazan senaristlere çok sert tepki göstermiş. ‘Böyle yazacaksanız ben bu işte yokum’ diyerek resti çekmişti.

Hayranları yakışıklı oyuncu Berk Cankat'ı uyardı!.. 9

Oyuncu, “Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz. Yazdığınız çöpün daha 50’nci sayfası dolmadan kadına şiddet, aile içi taciz, hayvan katletme, kuma getirme ve daha nice çirkinliği normalleştirerek o yarım yamalak kullandığınız ana dilinizle çok güzel anlatmışsınız.

Bravo! “Ama abee bunlar satıyo, bunlar izleniyoo, izleyici bunu istiyo!” değil mi? Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim.” diyerek ekranlardan uzak olma nedenini anlatmıştı.