Ana sayfa Sosyal Medya TV8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün’ün setinde oyuncular arasındaki sinerji fotoğraflara yansıyor!

TV8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün’ün setinde oyuncular arasındaki sinerji fotoğraflara yansıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in sezondaki iddialı yapımlarından birisi olarak uzun zamandır gündeme gelen Sıfırıncı Gün isimli dizi merakla bekleniyor.

Çekimlerine bir süre önce başlanan dizinin setinden yapılan paylaşımlar, oyuncuların kısa sürede birbiriyle kaynaştıklarını ve bu durumun sette olumlu bir sinerji yarattığını gösteriyor. İçinde mafyanın ve aşkın da yer aldığı bir polisiye hikayesi olan Sıfırıncı Gün’ün başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat yer alıyor.

Ancak dizinin oyuncu kadrosunda, hepsi birbirinden başarılı ve başroller kadar önemli rollere sahip isimler de bulunuyor! Berk Cankat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener gibi rol aldıkları her yapımda konuşulan üç başarılı oyuncu da Sıfırıncı Gün’de öne çıkan karakterlere hayat veriyorlar.

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün setinde oyuncular arasındaki sinerji fotoğraflara yansıyor! 7

Berk Cankat’ın setten rol arkadaşlarıyla yaptığı son paylaşım diziyi heyecanla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı. Polislik mesleğinin zorluklarının, yaşadıkları hayatın mücadelesinin, görevleri uğruna neler kaybettiklerinin de anlatılacağı Sıfırıncı Gün dizisinde, aksiyonun hiç bitmediği heyecan dolu bir hikaye bekliyor izleyicileri.

Dizide arkadaşının intikamını almak isteyen bir polisin, suçluların peşine düşmesi ve devamında adaleti öne çıkartarak kararı adalete bırakma mücadelesi anlatılıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca; Turgay Tanülkü,  Adnan Biricik Savaş Özdemir, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan ve Çağla Irmak yer alıyor.