Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin Fatih’i Emre Karayel ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor!..

Son Yaz dizisinin Fatih’i Emre Karayel ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Emre Karayel en son Fox TV’de yayınlanan ve unutulmaz diziler arasına giren Son Yaz’da avukat ‘Fatih Doğanay’ karakterine hayat verdi.

Hatta, ünlü oyuncu baba olacağının haberini de dizinin İzmir’de yapılan çekimleri sırasında öğrenmişti. Emre Karayel nihayet oğlunu kucağına aldı. Oyuncu mutluluğunu instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Oğluna Can adını veren oyuncu, çocuğuyla beraber hastane odasından ilk fotoğrafını paylaşarak altına; ‘Oğlumuz  Can sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz’ notunu düştü. Oyuncu, doktor ve sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Son Yaz dizisinin Fatih'i Emre Karayel ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor!.. 8

Emre Karayel, 2020 yılının Kasım ayında sekiz yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile nikah masasına oturmuştu. İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çiftin heyecanlı bekleyişi sona erdi.

Emre Karayel’in paylaşımına aralarında Emre Altuğ, Sinan Tuzcu, Sarp Akkaya ve Ceyda Düvenci’nin de bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da yorum yaparak çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Son Yaz dizisinin Fatih'i Emre Karayel ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor!.. 9

Emre Karayel baba olacağını öğrendiği anı şu sözlerle anlatmıştı; “İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım.

Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlümden geçen isim Can’dı.”