Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’un, sosyal medyada müthiş başarısı!

Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’un, sosyal medyada müthiş başarısı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yer alan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamlarının beğeni toplayan bir yapımı. Özellikle ismi çok duyulmamış genç oyuncuların diziyle birlikte popüler olmalarını da sağlamakta. Kardeşlerim’de rol alan genç isimler, performansları ile birlikte yeteneklerini de ortaya koyuyor ve diziyle birlikte giderek daha da çok tanınıyorlar.

Bu isimler arasında 2005 doğumlu Su Burcu Yazgı Coşkun da yer almakta. Genç oyuncu, aslında 7 yaşından beri setlerde. Çok küçük yaşlarında başladığı oyunculuk serüvenine ‘Dabbe Bir Cin Vakası’ isimli sinema filmiyle başladı. Ardından Sana Bir Sır Vereceğim, Karadayı, Aşk Yeniden, Karayazı, Kadın, Bizim Hikaye, Kadın, Bizi Hatırla, Kuzgun, Kırmızı Oda ve Beni Çok Sev isimli yapımların ardından Kardeşlerim dizisiyle devam ediyor.

17 yaşındaki oyuncu, küçük yaşına pek çok dizi ve bir kaç da sinema filmi sığdırmış bir isim. Su Burcu Coşkun, şu sıralar sosyal medyanın da gündeminde. Dizide oynadığı Asiye karakteriyle beğeni toplayan oyuncu, sosyal medya ölçümlemeleri sonucunda 2021 yılının ‘En Çok Konuşulan Kadın Oyuncu’ listesinde Hande Erçel’in hemen ardından 2. sıraya yerleşmeyi başardı!

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'un, sosyal medyada müthiş başarısı! 8

Dijital medya araştırma platformu olan Adba tarafından yıl boyunca yapılan paylaşımlar neticesinde oluşan tablolar içinde kadın oyuncular listesi dikkat çekiyor. Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisiyle edindiği büyük başarı ile ilk sırada yer aldığı görülen listede, Su Burcu Yazgı Coşkun’un, pek çok ünlü ismi geride bırakmış olması ise büyük bir başarı…

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'un, sosyal medyada müthiş başarısı! 9

Hande Erçel ile ilgili yıl boyunca 3.2 milyon paylaşım yapılırken, Su Burcu Yazgı Coşkun ise 1.04 milyon paylaşım ile 2. sırada yer almakta. Onu takip eden isim ise en son Ada Masalı ile ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un, Demet Özdemir, Ebru Şahin, Tuba Büyüküstün gibi isimleri de sosyal medyada en çok konuşulan isim olarak geriye düşürmesi büyük dikkat çekiyor..