Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Gülse Birsel’in yeni dizisinden ilk detaylar gelmeye başladı! Bir komedi projesi yolda!

Ve Gülse Birsel’in yeni dizisinden ilk detaylar gelmeye başladı! Bir komedi projesi yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Senaryosunu yazdığı ve oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gülse Birsel, uzun zamandır ekrandan uzak. Oyuncu, en son Jet Sosyete isimli sitcom ile ekrandaydı. Bu süre içerisinde her hafta 120 dakikalık bir bölüm yazıp aynı zamanda oynamak, Birsel’i iyiden iyiye yormuştu.

Gülse Birsel, bu zorlu deneyimin ardından, ekrana bundan sonra süreleri kısalmadığı sürece dizi yazmayacağını da ifade etmişti. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi unutulmaz işlere imza atan Birsel, önümüzdeki dönemde bir sinema filmi ve bir dizi üzerine çalıştığını da açıklamıştı. Birsel, “Ulusal kanallarda espriler biplendiği için dijitali tercih ettiğim söylenemez. Uzun dizi süreleri nedeniyle bu kararı aldım, yapacağım iş 35-40 dakika olacak. 120 dakikalık dizi hem izleyiciyi, hem yazarı hem de oyuncuyu yoruyor” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklaması ile ekrana bir dizi yazma ihtimali de zordu. Nitekim yeni dizisini bu kez ekran için değil, dijital platform için yazdığı öğrenildi bir süre önce. Gülse Birsel, uzun süredir yeni dizisinin senaryosu için çalışıyordu. Zaman zaman yorgun anlarından kareleri takipçileriyle de esprili cümlelerle paylaşan Birsel, yeni projesi için zorlu bir süreç geçirdiğini de aktarmaktaydı.

Gelmekte olan yeni projesi ile ilgili fazla bir bilgi yoktu ama yakın zamanda Masa Dergisi’ne bir röportaj verdi ve bazı açıklamalarda bulundu. Dizinin 8 bölüm olacağını ve yine bir komedi yapımı olduğunu belirtti Gülse Birsel. Ayrıca şunları söyledi:

“Dijital bir platforma. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs. değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikaye. Başka bir ipucu veremiyorum.”

Dizinin oyuncuları henüz belli değil. Ayrıca hangi dijital platformda yayınlanacağı da açıklanmadı. Fakat Birsel’in daha önceki yapımları düşünülünce, yine üzerinde detaylı düşünülmüş, fenomen olabilecek karakterlere sahip, komedisi bol bir yapımla döneceği de aşikar…