Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile çarşamba akşamı reytingleri karışacak!

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile çarşamba akşamı reytingleri karışacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk kez 1998 yılında İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteriyle Türk izleyicisinin karşısına çıktığı günden bu yana çok sevilen bir oyuncu olan Nurgül Yeşilçay bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Ancak yetenekli oyuncunun yeniden ekranlara dönmesine sayılı günler kaldı.

Nurgül Yeşilçay’ın Fox TV’de yayınlanacak yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ın ilk bölümün yayın tarihi belli oldu. Dizi, 23 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Çarşamba akşamları son derece güçlü diziler var. Çarşamba akşamının en güçlü rakibi hiç kuşkusuz ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi reytinglerdeki birinciliklerini çok uzun süredir hiç kimseye kaptırmıyor.

Çarşamba akşamının bir başka iddialı yapımı da Show TV’de ekrana gelen Oğlum dizisi. Çarpıcı hikayesi sayesinde daha ilk bölümüyle izleyiciyi içine çeken Oğlum dizisi geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Bir zamanların güçlü yapımı Sadakatsiz ise reytinglerde düşüşlerde olduğundan şu an için çok büyük bir tehdit oluşturmuyor.

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile çarşamba akşamı reytingleri karışacak! 7

Başrolünde Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra Emre Kınay’ın yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisinin de çarşamba akşamları ekrana geleceği açıklandı. İlk bölümün ekrana geleceği gün 23 Şubat. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çok güçlü bir şekilde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin reyting mücadelesinde nasıl bir duruş sergileyeceği büyük merak konusu.

Kanunsuz Topraklar’ın sona ermesiyle ekrana gelecek olan Son Nefesime Kadar’ın oyuncu kadrosunda ayrıca Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Aysun Metiner gibi önemli isimler yer alıyor.

BBC dizisinden uyarlanan polisiye türündeki filmin yapımcısı Pastel Film… Deniz Dikilitaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Hatice Meryem yazdı. Dizide iki çocuğundan birisini kaybeden ve psikolojik sorunlar yaşayan Mihre isimli bir polis karakterinin, bir kayıp vakası ile yaşadıklarını anlatacak.