Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum ile Yasak Elma arasında oyuncu geçişleri dikkat çekiyor!

Fox TV’nin Mahkum ile Yasak Elma arasında oyuncu geçişleri dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan en iyi reytingleri alan dizilerden birisi Mahkum, diğeri ise Yasak Elma… Her iki dizinin de güçlü bir destekçi grubu bulunuyor. Beşinci sezonu devam eden Yasak Elma dizisi çok etkili bir yapım olarak pazartesi akşamları iyi sonuçlar alıyor.

Perşembe rekabetini değiştiren ve birinciliği kimseye bırakmayan Mahkum da bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi oldu. Çift haneli reytingler elde edebilen sınırlı sayıdaki dizi arasına katılan Mahkum’un da etkili çıkışı Fox TV adına çok başarılı bir iş oldu…

Yasak Elma dizisi ile Mahkum arasında ise oyuncu geçişine şahitlik ediyoruz… Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterini etkileyecek bir transfer gerçekleşti. Ece İrtem, Kurmu’nun arkadaşı Meriç karakteri ile Yasak Elma’ya katıldı…

Fox TV'nin Mahkum ile Yasak Elma arasında oyuncu geçişleri dikkat çekiyor! 8

Ece İrtem, Mahkum isimli dizide Ferda karakterine hayat verdi ve rolü de bitince Yasak Elma ile anlaşma yaptı. Fox TV’nin iki dizisi arasında bir başka oyuncu transferi daha gerçekleşti.

85. bölümde Yasak Elma’dan ayrılan Talat Bulut ise yeniden ekrana dönmesi için gelen teklifler arasından Mahkum isimli yapımı tercih etti. 14 ay sonra, Mart ayının sonlarına doğru usta oyuncu Mahkum dizisinde Sinyor karakteri ile yerini alacak.

Fox TV'nin Mahkum ile Yasak Elma arasında oyuncu geçişleri dikkat çekiyor! 9

Mahkum dizisinden bir oyuncu Yasak Elma’ya geçerken, şimdi de tersi olacak ve Yasak Elma’nın en çok konuşulan Halit karakterini canlandıran Talat Bulut, Mahkum dizisinin başarısı için ter dökecek.

Fox TV’nin iki dizisi arasındaki bu oyuncu geçişi de dikkatleri çekmiş oldu.