Ana sayfa Dizi Haberleri Geçtiğimiz sezon bitti, İyilik dizisi öyle bir yerden başlıyor ki izlemeyen de dikkat kesilecek!

Geçtiğimiz sezon bitti, İyilik dizisi öyle bir yerden başlıyor ki izlemeyen de dikkat kesilecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin geçtiğimiz sezon 8 bölümü yayınlanan dizisi İyilik, iddialı bir şekilde lanse edilmişti. Ancak beklenen ilgiyi göremedi. Fakat yine de kanal diziden vazgeçmek yerine, hikayesini tam olarak anlatamadığı diziye yeni sezonda yenileyerek ekrana getirme kararı aldı.

Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın yer aldıkları dizi, çarpıcı hikayesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor! İlk başladığı dönemde entrikası bol, aldatma hikayesi ile Yasak Elma’ya da benzetilen İyilik dizisi, adeta sil baştan yaparak yeni sezonda güçlü bir şekilde dönmeye hazırlanıyor!

Dizinin ilk bölüm tanıtımı ile birlikte ekrana gelen fragman, izleyenleri çok etkiledi! Hem evliliğini sürdüren hem de bir başka kadınla aşk yaşayan bir adamın yaptıklarının yanı sıra, intikam alma hırsıyla yanıp tutuşan iki kadın arasındaki çarpıcı mücadele ise ortaya çok sert sahneler çıkarıyor!

9 Eylül Cuma akşamı ekrana 9. bölümüyle gelmeye hazırlanan dizi, adeta yeni baştan başlıyor gibi izleyiciyi ekrana çekmeye hazırlanıyor! İyilik dizisi, adına karşın bütün kötülüklerin, oyunların, kurnazlıklar ve entrikaların içinde kavrulan kahramanlarıyla, dikkat çekmekte!

İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir! 24

Damla’yı oynayan Sera Kutlubey’in oyunculuğunun ayrıca konuşulduğu İyilik dizisinde Hatice Şendil’in hayat verdiği Neslihan ile havuzdaki ölümüne kavgasıyla başlayan fragman, bir bıçaklama olayıyla birlikte bambaşka bir yöne savruluyor!

Oyunlar, yalanlarla dönen hikayede aynı zamanda yaşanan aile dramı ile birlikte İyilik dizisi, yeni sezon ilk fragmanıyla izleyiciyi yakalamış görünüyor. Merakla beklenen yeni bölüm öncesinde Neslihan’ın eşinden vazgeçmemesi, Damla’nın hayatlarına girmeye çalışması, kızlarının sevgilisiyle kendisini görmesi sonrası Murat’ın tavrı, ilk bölümün dikkat çeken sahneleri…

İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir! 25

Dizinin ikinci sezon fragmanında Murat’ın bıçaklama ile ilgili olarak gözaltına alınması ve sonrasında yaşanacaklar da merak konusu. İyilik dizisi, 2. sezonuyla çok daha güçlü bir şekilde geliyor…