Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ile bomba gibi dönüş yapan Hande Soral’ın hayatında iki büyük şansı var!

Ateş Kuşları dizisi ile bomba gibi dönüş yapan Hande Soral’ın hayatında iki büyük şansı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli dizinin başrol kadın oyuncularından birisi olan Hande Soral, güçlü bir hikayenin içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyor. Mayıs ayında oğlu Ali’nin dünyaya gelmesinin ardından uzun süre setlere dönmek istemeyen oyuncu, Ateş Kuşları dizisinin hikayesini çok beğenince bu kararından geri döndü. Sokak çocuklarının bir aile kurma ve birbirlerine sarılarak hayata tutunma hikayesi olan Ateş Kuşları, bir umut verdiği için de milyonlarca izleyicinin dikkatini çekti.

Ateş Kuşları dizisinin yayınlanan ilk iki bölümü reytinglerde tüm kişiler kategorisinde 8’li oranlarda sonuçlar elde edince de sezonun en iyi çıkışlarından birisini gerçekleştirmiş oldu. Hande Soral da Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Ümit karakterinden sonra, yeniden milyonlarca izleyicinin karşısına çok başarılı bir hikaye ile dönüş yapmış oldu.

Hande Soral, oğlunun dünyaya gelmesinin ardından annelik duygularını pekiştiren bir diziyle ekrana dönerken, reklam çalışmaları konusunda da anne olmasının faydasını görmeye başladı. Bebekler için ürünler üreten bir marka ile yeni bir işbirliği yapan oyuncu şöyle konuştu:

“Her şey değişti, bambaşka bir hayat. Bu yaşıma kadar ne yaşıyor muşum, şimdi ne kadar değişik bir hayatım var. Ne kadar mutluyum diye düşünüyorum. Keşke daha önce Ali hayatımda olsaydı.”

Oğlunu ile çok sorunlar yaşamadığını anlatan Hande Soral, kendisine çok yardımcı olduğunu ve oğlunun bakımı konusunda zorlanmadığını anlattı. Sete gitmesi gerektiği zaman da oğlunun uyumu konusunda şanslı bir anne olduğunu anlatan Hande Soral, “Oğlum benimle birlikte sete geliyor. Öğlen uykusundan uyanınca sete geliyor, birlikte çalışıyoruz aslında. Çalışmak ve çocuk sahibi olmanın en zor yanı ona karşı özlem. Onun ihtiyaçlarını giderebilmek önemli. Anne annesi de yardımcı oluyor” diye konuştu.

İyilik dizisinde başrolde yer alan kocası İsmail Demirci’nin de kendisine vakit buldukça yardımcı olduğundan bahseden Hande Soral, kendisi için en zor kısmın oğluna duyduğu özlem olduğundan bahsetti.

Hande Soral, sete çıktığı zamanlar dışında aklının hep oğlunda olduğunu ama kamera karşısına geçtiğinde rolüne konsantre olduğunu ve oğlunun o sürelerde aklından çıktığından bahsetti.

Kocası İsmail Demirci için, “Onun çok iyi bir baba olacağını biliyordum” diye konuşan Hande Soral, çok yardımcı olduğunu ve çok şefkatli olduğunu, oğlu ile babası arasındaki ilişkinin de çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.

Hande Soral’ın hayatında oğlu Ali’nin ona zorluk çıkartmaması ve uyumlu bir bebek olmasının yanı sıra, kocası İsmail Demirci’nin de oğlu ile ilişkisi ve bakımına yardımcı olması iki büyük şans olarak göze çarpıyor.