Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 15-21 Nisan haftalık Terazi burcu yorumu! Aygül Aydın, Terazi Dolunayı’nın etkilerini anlattı!

15-21 Nisan haftalık Terazi burcu yorumu! Aygül Aydın, Terazi Dolunayı’nın etkilerini anlattı!

tarafından ker_def

Aygül Aydın Terazi Burcu 15-21 Nisan haftalık yorumunda neler anlattı?

Ünlü astrolog Aygül Aydın, 15-21 Nisan haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzda bu hafta neler olacak? Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar için Aygül Aydın’dan önemli bilgilendirmeler var.

Aygül Aydın, Terazi burcu için bu haftanın detaylarını şöyle anlattı:

“Evet sevgili Teraziler sizde bir Dolunay söz konusu. Ayın 19’unda önemli bir dolunay sizler için çok önemli. Artık hayatınızda marjinal bazı değişimler söz konusu olacak. Belki bir Terazi olarak bizi dinliyorsunuz ve oturduğunuz yerden şunu söylüyorsunuz “Aygül Hanım bende hiçbir şey değişmiyor, ne değişecek?” Ama içinizde bir şeylerin değişmesine inanıyor olabilirsiniz bir şeyler değişecek ama ne değişecek? Bu Dolunay sizlerin biraz daha kendinizi fazla ortaya sunmak istediğiniz ve bazı yüzleşmeleri yaşadığınız bir Dolunay olabilir. Hiç beklemediğiniz bir şekilde yakın bir arkadaşınızla bir konuda bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Eşinize yaşayabilirsiniz.

İlişkiler çok önemli kazanacak. Bu partner ilişkileri olabilir, anne baba ebeveyn ilişkileri olabilir… İlişki kurduğumuz her şey üzerinde büyük yüzleşmelere, büyük aydınlatmalar yaşayabilirsiniz. Bunları çok krizli noktalara getirmeden ‘ben bu insanlar ne öğrenmem gerekiyor ve bana ne kattı ne  öğrendim’ gibi sorular kendinize sorarak, daha sakin daha empati yaparak bu işin içerisinden daha kaliteli bir şekilde çıkarak bu haftayı atmanız gerekiyor.

Olumsuz olarak bunları değerlendirmeyin sadece ne öğrenmeniz gerekiyor… Yani hayatınızda bazı insanların görevleri olabilir ve bu hafta içerisinde ve görevleri anlayabilirsiniz. Dönemini biten insanları hayatınızdan çıkabilir bundan hiçbir şekilde üzülmemeniz gerekiyor.”