Ana sayfa Dizi Haberleri 15 Kasım reyting sonuçları; Gecenin Ucunda yeni gününde ne yaptı? Yürek Çıkmazı, Baba, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting sonuçları!

15 Kasım reyting sonuçları; Gecenin Ucunda yeni gününde ne yaptı? Yürek Çıkmazı, Baba, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting sonuçları!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Star TV’nin Gecenin Ucunda dizisini çarşamba günlerinden salı günlerine kaydırmasının sonuçları merak ediliyordu. 15 Kasım Salı akşamı Gecenin Ucunda, yeni gününde 7. bölümü ile ekrana geldi. Reyting sonuçları ise yine bir olumsuzluk tablosu çizdi.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin başrolündeki Gecenin Ucunda dizisinin yedinci bölüm reytingleri beklenenden daha da düşük geldi. Ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingler sonrasında dizi, ilk 10 program arasına dahi giremedi. Tüm kişilerde on yedincilik elde eden dizi, AB grubunda on üçüncü oldu ve ABC1’de de on beşincilik geldi.

15 Kasım salı günü reytinglerinde Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba, Yürek Çıkmazı ve Üç Kız Kardeş dizilerinin elde ettiği sonuçlar ortaya çıktı.

Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, 26. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden dizi, AB grubunda beşinci ve ABC1’de ise üçüncü sırada bulunuyor. Reytingler ise tüm gruplarda ortalamanın bir hayli üzerindeydi ve bu da dizinin başarısının bir göstergesi olarak tarif ediliyor.

atv’nin yeni sezonda iyi bir çıkış yakalayan Ben Bu Cihana Sığımazam dizisi, 9. yeni bölümü ile yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde birincilik geldi. AB grubunda üçüncü olan dizi, ABC1’de ise ikinci sırada ve sezonun en iyi yapımlarından birisi olmayı reytingleriyle de sürdürüyor.

Son dönemde reytingleri düşmekte olan Show TV’nin Baba dizisi yine izleyici kaybı yaşaması ile gündemde. 24. bölümü yayınlanan dizinin tüm izleyici gruplarında ilk 10 içine giremediğini belirtelim. Baba dizisi tüm kişilerde on ikinci olurken, AB ve ABC1’de ise on birincilik derecesi geldi. Bu sonuçlar dizi adına bir olumsuzluk olarak değerlendiriliyor.

TRT1 ekranlarında yeni başlayan ve çok duygusal bir hikayeyi gözler önüne seren Yürek Çıkmazı dizisinin reyting sonuçları da herkes tarafından çok merak edildi. Dizinin 3. bölüm reytingleri gayet iyi geldi. Tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, bir başarının da göstergesi oldu.

Yürek Çıkamazı dizisi tüm kişiler kategorisinde onuncu sırada yer aldı. AB grubunda ikincilik elde eden dizinin ABC1’de de dördüncü olduğunu ve başarılı şekilde yoluna devam ettiğini söyleyebiliriz.