Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Güneş, Nilsu Berfin Aktaş ve Aslıhan Kapanşahin; Kuzey Yıldızı sayesinde yıldızlarını parlattı!

Gizem Güneş, Nilsu Berfin Aktaş ve Aslıhan Kapanşahin; Kuzey Yıldızı sayesinde yıldızlarını parlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisi iki sezon yayınlandı. Show TV ekranında izleyicilerle buluşan dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci yer aldı. Dizide dikkat çeken genç karakterlerden Mine, Gökçe ve Feride de önemli performanslar ortaya koydu…

Aslıhan Kapanşahin’in canlandırdığı Mine, Nilsu Berfin Aktaş’ın canlandırdığı Gökçe ile Gizem Güneş’in canlandırdığı Feride karakterleri bu dizi sayesinde büyük bir kariyer çıkışı yaşadı. Dizinin 3 genç kadın oyuncusu, Kuzey Yıldızı’nın ardından çok önemli projelerde yer almayı başardı.

Nilsu Berfin Aktaş öncelikle bu sezon Benim Hayatım isimli Star TV dizisinin başrolünde yer alarak büyük bir çıkış yakaladı ve ilk kez başrolde yer aldı. Oyuncu bu dizi kısa sürünce, atv’nin Kalp Yarası isimli dizisiyle anlaştı.
Gizem Güneş, Nilsu Berfin Aktaş ve Aslıhan Kapanşahin; Kuzey Yıldızı sayesinde yıldızlarını parlattı! 7

Gizem Güneş ise, 8 yıllık kariyerine Kuzey Yıldızı’nı da katarak tecrübe kazandı. Oyuncu, 2022 yılında atv’nin en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Okul Yolunda’nın başrol kadın oyuncusu oldu. Elif öğretmen karakterini canlandıracak olan oyuncu adına kariyerinde yeni bir dönem başlıyor…

Aslıhan Kapanşahin de Kuzey Yıldızı ile kendisini parlattı. 2000 yılında dünyaya gelen genç oyuncu, 2009 yılı itibariyle setlerde yer almaya başladı. Paramparça dizisindeki Şeyda karakterinde dikkat çeken Aslıhan Kapanşahin, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde de Nilay karakteri ile büyük ilgi çekmişti.

Oyuncu Kuzey Yıldızı ile de iyi bir çıkış yakaladı ve ardından da Sana Söz dizisinde Duru karakterini canlandırdı. Kapanşahin, Sınrı ve Limit isimli dijital dizilerde de yer alarak tecrübelerini artırdı.

Kuzey Yıldızı dizisiyle birlikte geniş bir hayran kitlesi elde eden 3 kadın oyuncu, bu projeden sonra birçok teklif almaya başladı. Dizinin isimlerini parlatmasının sonuçlarını yaşayan oyuncular, yeni projeler için aranılan isimler arasına katılmayı başardı.