Ana sayfa Sosyal Medya 2. kez baba olacağını duyan Eser Yenenler’den yeni karar! Bu kez daha da ciddi

2. kez baba olacağını duyan Eser Yenenler’den yeni karar! Bu kez daha da ciddi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Uzun süredir kilo vermek için mücadele eden ve bu çabasını da düzenli olarak Youtube kanalında anlatan Eser Yenenler, son dönemde biraz durumu gevşetmişti. 90 gün boyunca yaptığı spor ve sıkı diyeti takipçileriyle paylaşan Yenenler, her seferinde tartıya çıkarak geldiği durumu da aktarıyordu. Ekim başına kadar plan yapan ve 90 günde 110 kiloya inmek istediğini söyleyen oyuncu, en son 117.7 kiloda kalmıştı. Geçtiğimiz hafta aldığı müjdeli haber sonrasında ise Eser Yenenler yeniden motivasyonunu yükseltti ve çalışmalarına tekrar başladı.

Yaptığı her şeyi video ile çeken, ne yediğini, nasıl spor yaptığını takipçileriyle birebir paylaşan Eser Yenenler, 90 günün ardından, son 1 haftayı da daha geride bırakmış ama bu süre içerisinde dayanamayıp bir ara cips yediğini de itiraf etmişti.

Eser Yenenler, youtube kanalında yaptığı yayınla, duruma alıştığını ve devam etmek istediğini söylüyor ama motivasyonunun eksik olduğu da görülüyordu. 13 hafta sonunda oyuncu 118.2 kilo olarak çıkınca, yeniden kilo almaya başladığı da anlaşılmıştı.

Yenenler, 13. hafta videosunu paylaşarak “Bu hafta konsantrasyon problemi yaşadım ama sıkıntı yok önümüzdeki haftalarda toparlayacağım. Benimle birlikte kilo vermeye başlayan takipçilerim ile kilo verme süreçlerini konuştuğumuz Şişmanlar Toplantısı yaptık.” demişti.

Eser Yenenler’in ikinci kez baba olacağını öğrendikten sonra diyet ve spora daha sıkı sarıldığı yeni yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Yeni bir motivasyon kaynağı da bulan Yenenler geçen haftaya göre konsantrasyonunun daha yüksek olduğunu belirtti ve “İkinci çocuk da geliyorsa benim daha da sağlıklı biri olmam gerekiyor” diye konuştu.

Yenenler, bu hafta 3 adam ile yeniden sahalara döndüğünü, arada canının pide çektiğini, oğluna gizli gizli ‘baba’ dedirtmeye çalıştığını anlatarak yaptığı spor ve diyetle ilgili ayrıntıları da yeni bir video ile paylaştı.
Eser Yenenler’in instagram’da yeni Youtube videosunun tanıtımı ise şöyleydi:

Tekrar sahalara döndüm hem de 3 adamla..herşey 2 evlat için 15. Hafta profildeki linkte.