Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eser Yenenler babasız olmanın ne demek olduğunu acı tecrübeyle yaşamış!

Eser Yenenler babasız olmanın ne demek olduğunu acı tecrübeyle yaşamış!

tarafından ker_def

Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü konuklarına her hafta haberlere konu olmuş insan hikayelerini görüp onların yaşadıklarıyla “Sen olsan ne yapardın?” diyor. Konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, bambaşka hayatlar, bambaşka gerçekler ve onların bilmediğimiz yönleri ortaya çıkıyor.

Yapımcılığını BBO Yapım’ın gerçekleştirdiği ve gerçek yaşam öykülerinin paylaşıldığı programın bu haftaki konuğu oyuncu Eser Yenenler oldu.

6 yaşındayken babası vefat eden Eser Yenenler’e Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Babacığınla ilgili bir şeyler hatırlıyor musun” sorusunu yöneltince, Yenenler’in duygusal yanıtları da şöyle oldu:

“Duygulu bir durum hatırlamıyorum. Ablamlar benden 8-9 yaş büyüktü, onların yüzme yarışlarına geliyormuş, ben baba kavramını kaybettim. Erkek olmandan dolayı ‘evin erkeği sensin’le büyütülüyorsun o dönemde, o da ağır sorumluluktu. Herkes ağlarken ben ‘tamam şimdi ne yapmak lazım’ diye bir küçük adama dönüştüm.

Baba gitti, disiplin figürü yok, ya kendini çok kaybediyorsun, ya da hiç kaybetmiyorsun. Ben hiç kaybetmeden, aşırılık yapmadan, dolayısıyla çocukluk yaşamadan ciddi bir hayat yaşadım. Çocuklarımla çocuk olmam, Berfu’nun bana bakmasının nedeni de bu. Baba ol diyor, bilmiyorum ki nasıl baba olunur. “