Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’den sonra Sinan Tuzcu, kendini denizlere vurdu

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Sinan Tuzcu, kendini denizlere vurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, ekranlara son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisi ile gelmişti. Karadenizli Mustafa karakterine başarıyla hayat veren oyuncu, toplam 64 bölüm olarak yayınlanan dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. Hayranlarının bir kez daha oyunculuğuna şapka çıkardığı Sinan Tuzcu, izleyicilerin hafızasında hala Mustafa karakteriyle duruyor, zira bir başka projede yer almayınca öyle de kaldı!

Yeni projesini merakla bekliyor takipçileri ama anlaşılan oyuncu bir süre dinlenmeye karar vermiş ya da gelen teklifler arasında uygun bir proje bulamamış. Sinan Tuzcu’nun denize tutkulu bir isim olduğu, yaptığı paylaşımlarla da görülmekte.

Sosyal medya da çok fazla paylaşım yapmasa da hayranlarının ilgiyle takip ettiği tuzcunun teknesinde verdiği pozlar da dikkat çekiyor. Sinan Tuzcu, son dönemde saçını sakalını kesmeyi bırakıp, kendisini de doğaya bıraktı.

Oyuncu, bir arkadaşıyla birlikte denize açıldığı bir anın fotoğrafını çekti ve instagram sayfasından paylaştı. Deniz tutkusunu bir kez daha gözler önüne seren oyuncunun hayranları onu ekranda görmek için sabırsızlansa da Sinan Tuzcu, deniz hayatının tadını çıkarıyor.

Sinan Tuzcu’nun son yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Deniz ile buluşan oyuncunun mutluluğu da yüzünden okunuyor…

İskele kontra yol verir ???? … ???? @cenoasailing @cagdasartu ⛵️

Sen Anlat Karadeniz'den sonra Sinan Tuzcu, kendini denizlere vurdu 7