Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler’in sosyal medya paylaşımı eşi Berfu Yenenler’i isyan ettirdi!..

Eser Yenenler’in sosyal medya paylaşımı eşi Berfu Yenenler’i isyan ettirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler sosyal medyada oğullarıyla birlikte verdiği bir pozu paylaştı.  Oyuncunun 2019 yılında evlendiği eşi Berfu Yenenler de fotoğrafa yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey Yarışmasın’da 4. olan Berfu Yıldız Yenenler ile Eser Yenenler 2019 yılında evlendi. İlk çocukları Kuzey’i evlendikten 4 ay sonra kucaklarına alan çiftin ikinci çocukları Mete ise geçtiğimiz yılın Mart ayında dünyaya geldi.

Sosyal medyada ve YouTube kanalında sık sık çocuklarıyla paylaşımlarda bulunan Berfu Yenenler’in hatırı sayılır bir takipçisi var. Çok Güzel Haraketler 2 programı ile Star TV’de yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Eser Yenenler de sosyal medyada zaman zaman çocuklarıyla birlikte paylaşımlarda bulunuyor.

Eser Yenenler'in sosyal medya paylaşımı eşi Berfu Yenenler'i isyan ettirdi!.. 8

Komedyenin son paylaşımı ise eşinin tepkisine neden oldu.  Oğulları Mert ve Kuzey ile birlikte tiyatro sahnesinde poz veren Eser Yenenler’in çocuklarının sevimliliği takipçilerini mest etti. Berfu Yenenler ise fotoğrafların altına yaptığı ‘Pardon ben nerdeyim’ yorumuyla dikkat çekti.

Eser Yenenler'in sosyal medya paylaşımı eşi Berfu Yenenler'i isyan ettirdi!.. 9

Eser Yenenleri’in ‘Bugün de böyle’ notunu düştüğü paylaşımına  hayranları tarafından da yüzlerce yorum yapıldı. Ünlü komedyenin oğulları Mert ve Kuzey takipçilerinde pek çok ‘Maaşallah’ yorumu aldı.