Ana sayfa Dizi Haberleri Sevmek Zamanı dizisini yabancı hayranların ilgisi de kurtaramadı!

Sevmek Zamanı dizisini yabancı hayranların ilgisi de kurtaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Sevmek Zamanı dizisinin kötü gelen reytingleri ve sosyal medyayı kaplayan erken final haberleri izleyenlerin moralini fazlasıyla bozdu. Türk dizilerinin yurt dışında yayın kuruluşları tarafından büyük ilgi görmesi ve yaz dizilerinin de bu süreçte daha çok tercih edilmesi televizyon kanallarını da birbiri ardına dizi yapmaya teşvik ediyor.

Türk izleyicilerden daha çok yabancı dizi hayranlarının sosyal medyada destek sunduğu yaz dizilerinin akıbeti reytinglere bağlı… atv’nin Sevmek Zamanı ile İçimizdeki Ateş isimli dizileri düşük reytingler aldığı için yayından kaldırmayı planladığı konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama yok ama reytinglerin çok düşük olması zaten böyle bir ihtimali ortaya çıkarmıştı.

Sevmek Zamanı dizisinde İlhan Şen ile Deniz Işın ikilisinin güzel bir çift olması, enerjileri ile izleyenleri derinden etkilemesi birçok dizi hayranını mutlu etti. Özellikle de yabancı dizi hayranları Firuze ile Kağan aşkının devamını heyecanla bekliyor.

Sevmek Zamanı dizisini yabancı hayranların ilgisi de kurtaramadı! 7

Dizinin erkan final haberleri moralleri bozarken, aşkın güçlü yansımasını ortaya koyan Firuze ve Kağan’ın hikayesinin yarım kalacak olması üzüntüyü artıran bir unsur oldu.

İlhan Şen, başarılı projelerden sonra Aşk Mantık İntikam ile büyük popülerlik elde etti. Deniz Işın da Sefirin Kızı dizisinin ardından Masumiyet ile güçlü bir oyunculuk sergiledi ve yeni diziyle de kendini geliştirdiğini gösterdi.

İkilinin güçlü etkileşimi ve yüksek uyumunu beğenenler ise düşük reytingler nedeniyle Sevmek Zamanı dizisinin zamansız bir şekilde ekrana veda etme ihtimalinden hiç de memnun değil.

“Sevmek Zamanı Final Olmasın” etiketi oluşturan sosyal medya kullanıcılarının bu çabasının bir işe yaramayacağı da ortada.