Ana sayfa Dizi Haberleri 2 yıl önce anne olan Özge Özpirinçci yeni dizisinde de annelik duygularını ortaya çıkartacak!

2 yıl önce anne olan Özge Özpirinçci yeni dizisinde de annelik duygularını ortaya çıkartacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 2021 yılının Kasım ayında kızı Mercan’ın dünyaya getirmişti. Burak Yamantürk ile evli olan oyuncu, kızına kendisi bakmak istediği için bir süredir gelen projeleri kabul etmiyordu.

3 yıllık aranın ardından yeniden televizyon ekranına dönmeye karar veren ünlü oyuncu Sandık Kokusu isimli Show TV’nin yeni dizisi ile anlaşma sağladı ve başrolde yer alarak yeniden setlere dönüş yaptı.

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu Sandık Kokusu dizisi çok yakında izleyicilerle buluşacak.

İzleyicilerle buluşmak için gün sayan yeni dizisi “Sandık Kokusu”ndan tanıtımlar da sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.

Kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri buluşturan diziden yayınlanan yeni tanıtım dikkat çekerken dört başrol oyuncunun yer aldığı afiş de büyük beğeni topladı.

Özge Özpirinçci yeni dizisinde annelik heyecanını ortaya koyan sahneleri ile izleyicilere farklı duygular yaşatacak. Evde kızı Mercan’a bakan ve sette de yine annelik heyecanını yaşayacağı bir ortam bulan ünlü oyuncu yepyeni bir rolle hayranlarını farklı duygulara sürükleyecek.

Sandık Kokusu, bir ailenin Adana’da başlayıp İstanbul’a uzanan hayata yeniden başlama ve umut dolu hikayesini etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktaracak.

Güçlü isimleri ve yüreklere dokunan hikayesiyle Sandık Kokusu 6 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.