Ana sayfa Sosyal Medya 2020 yılında büyük başarılar kazanan Demet Özdemir, rüzgarını 2021’e de taşıdı!

2020 yılında büyük başarılar kazanan Demet Özdemir, rüzgarını 2021’e de taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir için 2020 yılın birçok oyuncuya nazaran çok daha iyi geçti… Özdemir, Erkenci Kuş gibi güçlü bir romantik komedi dizisinin ardından yepyeni bir diziye başladı. Doğduğun Ev Kaderindir ile dram projelerinde de başarılı olabileceğini ispatlayan oyuncu, yılı iyi tamamlayan ünlüler arasındaydı.

tv8 ekranında yayınlanan dizisinde kadına şiddet konusunun öne çıkması ile birlikte, bu büyük sorunu gözler önüne seren Zeynep karakteri ile adeta kişiliği arasında bir bütünleşme yaşandı. Oyuncu, kadına şiddete karşı duruş sergileyen mesajlarıyla hem dizide hem de günlük yaşamda öne çıkarak, kadın hakları savunuculuğu yaptı… Bu yeni misyonu da hayranları tarafından hem beğenildi hem de çok büyük destek gördü.

Sosyal medyada da Demet Özdemir rüzgarını fazlasıyla estirdi. Instagram’da takipçi sayısını 12 milyona çıkartma başarısı gösteren oyuncu, her paylaşımı ile de milyonlarca etkileşime imzasını attı. Sosyal medyada en güçlü kadın oyunculardan birisi olan Özdemir, yılın son gününe de yaptığı harika dans ile damgasını vurdu.

31 Aralık Perşembe akşamı tv8 ekranında O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına konuk olan oyuncu, beyazlar içindeki tarzıyla güzelliğini ortaya koydu. Hem şarkı performansı ile hayranlarından ilgi gördü hem de yaptığı dans şovuyla alkışı hak etti.

2020 yılını böyle güçlü bir şekilde kapatan Demet Özdemir, yılbaşı programındaki haliyle 2021 yılının başlangıcına da rüzgarını taşımasını bildi. Oyuncunun hayranları 2 gündür programdaki dansını ve şarkısını konuşuyor.

2020 yılında büyük başarılar kazanan Demet Özdemir, rüzgarını 2021'e de taşıdı! 7

Her hali ile hayranlarını mest eden oyuncu, yeni yıl mesajıyla da dikkatleri çekti. Özdemir, “Bir çok şey öğrendiğimiz birbirimizi aslında ne kadar sevdiğimizi özlediğimizi fark ettiğimiz bir yılı geride bırakarak , 2021’e , yeni yıla umutlarla sevgi ile girdik. Sağlık , mutluluk , sevgi ve hoşgörü hep peşimizde olsun. Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Hoş geldin 2021” diyerek pozitif bir mesaj verdi.

Oyuncunun bu paylaşımına 700 binden fazla beğeni yapıldı.