Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılan Gökhan Alkan’ın diziden sonra elinde kalan en güzel şey!

Yasak Elma’dan ayrılan Gökhan Alkan’ın diziden sonra elinde kalan en güzel şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan Kerim karakterine hayat verdiği Yasak Elma dizisine 85. bölümde veda etmişti. Oyuncunun ayrılığı hayranlarını bir hayli üzdü. Özellikle de Kerim ve Yıldız karakterlerinin aşkını isteyenler için bu ayrılık tam bir şok olmuştu.

Gökhan Alkan için ise Yasak Elma dizisinin bitişinden sonra elinden kalan en güzel şey, aşk oldu… Dizinin setinde tanıştığı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, 2021 yılına da sevgilisi ile birlikte mutluluk içinde girdi.. Hem Gökhan Alkan hem de Nesrin Cavadzade instagram hesaplarından yeni yıl coşkusunu birbirlerine sarıldıkları fotoğrafları yayınlayarak gösterdi.

Gökhan Alkan, paylaşımına bir not bırakmadı ve Nesrin Cavadzade ile sımsıkı sarıldıkları pozu tercih etti. 400 binden fazla beğeni alan paylaşıma yapılan yorumlarda, “En güzel çift” diye mesajlar bırakıldı.

Alkan’ın bu paylaşımının ardından Cavadzade de instagram hesabından fotoğraf yayınladı.

Yasak Elma'dan ayrılan Gökhan Alkan'ın diziden sonra elinde kalan en güzel şey! 8

Nesrin Cavadzade de yine birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı yeni yıl hediyesi olarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Hayranlarının “Çok güzelsiniz, kıskandım” diye yorum bıraktığı görüldü. Cavadzade’nin paylaşımına da 400 binden fazla beğeni gelmesi dikkatleri çekti.

Yasak Elma'dan ayrılan Gökhan Alkan'ın diziden sonra elinde kalan en güzel şey! 9