Ana sayfa Dizi Fragmanları 2021 yılı itibariyle Menajerimi Ara dizisinde çok şey değişecek!

2021 yılı itibariyle Menajerimi Ara dizisinde çok şey değişecek!

tarafından ker_def

2020-2021 sezonunun en farklı yapımlarından birisi de kuşkusuz Menajerimi Ara dizisi oldu… Ünlü isimlerin başrolünde buluştuğu, her hafta konuk olarak gelen ünlülerle birlikte gündemden düşmeyen bir yapım olan Menajerimi Ara, 2021 yılında da izleyicileri etkilemeye devam edecek. Dizinin 3 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü itibariyle de bambaşka gelişmeler yaşanacak. Özellikle dizide dengelerin çok değişeceğini belirtelim. Bunun denedin ise Serhat Teoman’ın canlandırdığı Serkan karakterinin Ego Ajansı satın alması ve Kıraç ile olan kişisel meselesinin birçok şeyi değiştireceği gerçeği…

Ay Yapım imzalı sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’nın 19. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Ego Ajans’ın yılbaşı partisinde romantik anlar yaşayan Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş) birbirlerine karşı olan hislerini ajanstakilere fark ettirmemek için büyük çaba harcarken Serkan’ın (Serhat Teoman) Ego Ajans’ı satın alması ajansta bomba etkisi yaratıyor. Bölümün sürpriz konuklarından Tuğba Çom Makar’ın yaşadığı estetik krizi ise izleyiciye eğlenceli anlar yaşatacak.

‘Menajerimi Ara’nın pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde; yılbaşı partisindeki yakınlaşmalarını ajanstakilerden saklamak isteyen Dicle ve Barış, kendilerini yeni bir maceranın içinde bulurken Kıraç (Barış Falay), Serkan’ın ajansı satın aldığı haberiyle deliye dönüyor. Peride (Ayşenil Şamlıoğlu), Kıraç ve Serkan’ın arasındaki rekabetin ve Serkan’ın yeni hamlesinin kişisel bir sebepten kaynaklandığını düşünürken Kıraç’a geçmişte Serkan’a ne yaptığını soruyor.

Bununla beraber, Serkan’ın ajansın yeni sahibi olmasıyla koyduğu kurallar ve koştuğu şartlar, menajerler için zorlu ve yeni bir dönemin habercisi oluyor. Yeni bölümün konuk isimlerinden Tuğba Çom Makar’ın estetik kararı ona büyük bir mağduriyet yaşatırken, Makar çözümü menajeri Çınar’ı (Fatih Artman) aramakta buluyor. Heyecanın zirveye taşınacağı bölümde Feris’in (Canan Ergüder) Dicle ve Kıraç’ın önceden tanıştığını öğrenmesi, Feris ve Dicle’yi bir kez daha karşı karşıya getiriyor.

Menajerimi Ara dizisinin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Oyuncuların sette yaşadıkları keyifli anlar, çekimler sırasında yaşanan komik anlar aşağıdaki videoda bir araya getirildi.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de ekranlara geliyor.