Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin başarıları devam ederken, Melis Sezen de ismini parlatıyor!

Sadakatsiz dizisinin başarıları devam ederken, Melis Sezen de ismini parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melis Sezen, Sadakatsiz dizisiyle İspanya’da adeta gövde gösterisi yaptı! Sadakatsiz dizisi İspanya’da İnfiel adıyla yayınlanıyor ve çok da büyük başarı kazandı. Dizi Türkiye’de final yaparak ömrünü tamamladı ama başarıları İspanya’daki bu ödül ile devam ediyor.

Melis Sezen ile birlikte İspanya’ya gitmek isteyen Cansu Dere’nin havalimanında rahatsızlanarak seyahatten vazgeçmesinin ardından ödül törenine Melis Sezen tek başına katıldı. Altın Üzüm Bağı Ödülleri olarak 2014 yılından bu yana yapılan organizasyonda Melis Sezen, İspanyol hayranları ile buluştu.

Oyuncuya yoğun bir ilgi gösterilirken, Sadakatsiz dizisinin başarısı da ödül ile taçlandırıldı. Türk dizilerinin İspanya’yı çok etkilemiş olması iki ülke insanının kültürel olarak yakınlaşmasına da hizmet ediyor.

Melis Sezen, İngilizce olarak törende bir konuşma yaptı ve bu ödül için teşekkür etti. Oyuncu, ayrıca duygularını da şu sözlerle ifade etti:

“Çok kıymetli bir ödül bu. Kendimi çok şanslı hissediyorum. İspanya’da İnfiel’in ne kadar çok sevildiğini biliyorum. Sadakatsiz ikinci sezondayken, onlar birinci sezondaydı. İnanılmaz mesajlar aldım. Çok güzel, çok kıymetli. Şimdi o aldığım mesajlar ve birebir insanlar ile görüşüyor olmak çok özel bir şey. Hepimiz aynı duyguyu paylaşıyoruz.”

Sadakatsiz dizisi bitti ama başarıları devam ediyor! Melis Sezen de İspanya ile kültürel yakınlaşmayı pekiştirdi! 2

Melis Sezen, bu ödülün Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısını da gösterdiğini düşünüyor. Ünlü oyuncu, Türkiye’de yapılan işlerin dünyada bu şekilde değer bulmasından çok memnun.

Melis Sezen, “Yaptığımız işin dünyada, böyle paylaşılması ve ödül almak bir oyuncuyu en mutlu edebilecek şey oldu” diyerek de kendisi adına memnuniyetini ifade etti.

Melis Sezen, törende en az İspanyol yıldızlar kadar çok alkış aldı. Bu tür organizasyonların iki ülke insanını birbirine yakınlaştırmasının yanı sıra, birçok Türk dizisinin İspanya’da son yıllarda büyük başarılar kazanması ekonomik açıdan da hem televizyon kanallarına hem de yapımcılara yeni bir gelir kaynağı olarak yansıyor.

İspanya’daki yetkililerin yaptıkları açıklamalarda Türk dizilerinin ülkede çok popüler olması gerçeği bir kez daha vurgulanırken, en kısa sürede Türkiye’ye gelerek buradaki hayatı görmek istemeleri de turizm açısından dizilerin ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesiydi.