Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılında iki büyük dizi projesi! TV8 ve Show TV’den büyük hazırlık!

2022 yılında iki büyük dizi projesi! TV8 ve Show TV’den büyük hazırlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılını geride bırakırken ve 2022 yılına girerken dizi dünyası da çok hareketli… Hem televizyon hem de dijital platformlar için birçok dizi projesi için çalışmalar devam ediyor. Bunlar arasında çok dikkat çeken 2 proje var…

Bu projelerden ilki Show TV ekranında yayınlanacak olan Baba isimli dizi olarak gözüküyor. Hem Haluk Bilginer hem de Tolga Sarıtaş bu projenin başrolünde yer alıyor… Dizi için anlaşma yapılan diğer isimlere bakılınca da çok etkili bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılıyor.

2022 yılında iki büyük dizi projesi! TV8 ve Show TV'den büyük hazırlık! 51

Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Ayda Aksel, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Oktay Çabuk dizinin kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor. Bir Anadolu hikayesi olarak ifade edilen dizinin yapımcısı Ay Yapım ve senaristlerden birisi de Gökhan Horzum olunca dikkatler de bu projeye çevriliyor.

Çağrı Bayrak’ın yöneteceği ve Show TV’de ekrana gelecek olan aksiyon, drama ve polisiye özellikleri olan Baba dizisi 2022 yılının en büyük dizi projelerinin başında geliyor.

Bir diğer büyük dizi projesi ise OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve TV8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Diziyi bu kadar öne çıkartan önemli detay, Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alması…

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ocak ayının ilk günlerinde tanıtım çekimleri yapılacak olan Süslü Korkuluk için oyuncu arayışlarına devam ediliyor.

2022 yılında iki büyük dizi projesi! TV8 ve Show TV'den büyük hazırlık! 52

Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan gibi son dönemin öne çıkan iki başarılı kadın oyuncusu ile görüşmelerin yapılması da bu diziyi bir hayli öne çıkartıyor.

Hem Baba dizisi hem de Süslü Korkuluk, 2022 yılında izleyicileri heyecanlandıracak yapımlar olacak. Bu iki dizinin performansı da şimdiden merak konusu oldu.