Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner ile Mert Kılıç çifti hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor!

Aslıhan Güner ile Mert Kılıç çifti hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner ile kocası Mert Kılıç, 2022 yılını yoğun bir şekilde çalışarak geçirdi. 2023 yılında da yine farklı projelerle hayranlarının karşısına çıkmayı arzu eden ikili, çalışmayı çok sevdiklerini söyledi.

Yer aldığı diziler ve sinema filmleri ile geniş bir hayran kitlesi bulunan Aslıhan Güner, birbirinden çok farklı rolleri başarıyla canlandırıyor ve karakter yaratma konusunda da bir hayli etkili oluyor. Ünlü çift uzun yıllar hayalini kurdukları projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu da yaşadı. Komutam isimli sinema filminde birlikte rol alan ikili, aynı zamanda filmin yapımında da büyük emekler ortaya koydu.

Mert Kılıç’ın hikayesini kendisinin gerçek bir olaydan esinlenerek yazdığı Komutan filmi ile hayallerini gerçekleştirdiklerini anlatan Aslıhan Güner, şöyle konuştu:

“Çalışmayı seviyoruz. O yüzden çalıştığımız sürece keyfimiz yerinde. Üretmeyi seviyoruz. Uzun süredir hayalini kurduğumuz bir iş vardı, onu gerçekleştirdik. İnşallah 2023 hepimiz için çok daha güzel geçsin. Sağlık olsun, güzel hayırlı işler olsun.”

Mert Kılıç, “Uzun zamandır çalıştığımız bir projemiz vardı. O projeyi vizyona soktuk. Bizim için 2022 çok güzel geçti” diye konuştu.

Aslıhan Güner, 2022 yılında dizilere ara verdi. 2021’de en son Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, 2022 yılını ise sinema projelerine ayırdı. Kocası ile birlikte başrolünde yer aldığı Komutan filminin yanı sıra ünlü oyuncu; Tek, Hiç ve Prestij Meselesi isimli sinema filmlerinde de yer aldı.

Aslıhan Güner hayranları, oyuncudan yeni sezonda yeni dizi projesi beklediklerini belirten yorumlarla oyuncuya sosyal medya üzerinden destek olmaya devam ediyor.