Ana sayfa Sosyal Medya Cansel Elçin giden yıldan memnun, gelen yeni yıldan istekleri var!

Cansel Elçin giden yıldan memnun, gelen yeni yıldan istekleri var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat, 2022 yılının son günlerinde bir etkinlikte görüntülendi. Elçin, geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılının kendileri için güzel bir yıl olduğunu söyledi. Oyuncu, “İyi oldu, çok iyi bir yıldı. Koronadan sonra iye geldi” diye konuştu.

Dijital platformların gelişmesine ayak uydurmaya çalıştıklarından bahseden Cansel Elçin, 2023 yılından beklentilerini ise şu sözlerle ifade etti: “Yeni yıl yaklaşıyor. Hepimiz için sağlık, bolluk, bereket, aşk diliyorum 2023 için.”

Zeynep Tuğçe Bayat ise 2022 yılında hem iş hem de gezme amacıyla sıklıkla seyahat ettiklerini söyledi. Oyuncu, “Güzel filmler çektik. Güzel çünkü onların sonuçlarını da 2023’te alacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

2022 yılında bir sonraki senenin tohumlarını attıkları bir yıl olduğunu anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, yaptıkları işlerin yeni yılda izleyicilerle buluşacak olmasına vurgu yaptı.

Bayat, 2023 yılından en büyük dileği ise sinema salonlarının daha çok dolması olduğunu söyledi. Sinema, tiyatro ve televizyon projelerinin kendileri için çok önemli olduğundan bahseden oyuncu, her platformda varlık sergilemeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.