Ana sayfa Sosyal Medya 20’li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay’a kimse inanamadı!

20’li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay’a kimse inanamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar sosyal medyada bir yeni akım daha başladı. Kullanıcılar 20 yaşındaki fotoğraflarını ekliyorlar. Ünlü ünsüz pek çok kişi bu akıma kapıldı. Ortaya nostaljik, ilginç, bazen çok şaşırtan kareler çıkmaya başladı. Bazı ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

1976 doğumlu olan Nurgül Yeşilçay, izleyici karşısına ilk olarak 1998 yılında İkinci Bahar dizisi ile çıkmıştı. O yıllarda 22 yaşında olan oyuncu, büyük dikkat çekmişti.

Sonrasında pek çok başarılı işe imza atan Nurgül Yeşilçay, şimdi Fox TV’nin Kefaret dizisi ile ekranlarda. Oyuncunun 20’li yaşlarındaki hali de aşağıda…

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 12

Yeşilçay, o günlerdeki zayıflığına atıfta bulunarak “Vallahi zayıfmışım ya, rejime başlıyorum yine” sözleriyle güldürdü…

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 13

20’li yaşlar akımına uyan bir başka isim de Demet Evgar oldu. 1980 doğumlu olan oyuncu, şu anda 41 yaşında. Evgar’ın 20 yaşındaki halinden  bir fotoğrafı aşağıda. Bir moda dergisi için verdiği pozuyla oyuncu çok şaşırttı.

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 14

O zamanlar kızıl saçlı olan Evgar’ın adeta bir tablodan fırlamış gibi hali de beğeni topluyor. Ayrıca oyuncunun aradan geçen zamana karşın saçlarının rengi dışında pek değişmediği de görülüyor.

Şimdilerde Alev Alev dizisi ile ekranlara gelen oyuncuya yorum yapan isimlerden birisi de Suzan Kardeş. Ünlü isim Demet Evgar’a “Yani şimdi oyunbozanlık yapma, 20 yaş diyorlar” diyerek esprili bir göndermede bulundu.

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 15

Bu eğlenceli akıma kapılanlardan birisi de Gupse Özay oldu. 1984 doğumlu olan Özay’ın 20’li yaşlarının bugünkünden hiç de farklı olmadığı görülüyor.

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 16

Özay’ın sanki bugün çekilmiş bir fotoğrafını siyah beyaz olarak  yayınlamış gibi duran hali aşağıda. 37 yaşında olan oyuncuya yıllar pek bir şey kaybettirmemiş…

20'li yaşlar challenge akımına kapılan Nurgül Yeşilçay güldürdü, Demet Evgar şaşırttı, Gupse Özay'a kimse inanamadı! 17