Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, yine İtalya’dan attı havasını!

Can Yaman, yine İtalya’dan attı havasını!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, bir süredir meslek hayatındaki başarılı adımlarıyla birlikte İtalya’nın da yıldızı oldu. Oyuncu, şu sıralar bazı anlaşmalar yaptığı ülkede, hayran kitlesi tarafından çılgınlar gibi karşılanıyor. İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, dizileri sayesinde orada da çok ünlü.

Yaman, Dolunay ile başlayan İtalya fethine daha sonra Erkenci Kuş dizisi ile devam etti. Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı romantik komedi tarzındaki dizi, İtalya’da şu sıralar fırtınalar estiriyor!

Daha sonra Bay Yanlış dizisinde oynayan Can Yaman, Özge Gürel ile birlikte rol aldığı dizinin final yapmasının ardından İtalya’da bazı anlaşmalara imza attı ve bir süreliğine ülkeye yerleşti.

Şimdilerde Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynamak için hazırlanan oyuncu, ayrıca Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında da oynamıştı.

İtalya’da çeşitli markalarla işbirliği yapan oyuncu, adeta 2. memleketi olan ülkede şu sıralar tozunu attırıyor desek yeridir!

Yaptığı her hareketle İtalyan hayranları tarafından merakla izleniyor. Sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor.

Oyuncu, bir kaç seferdir aracının içinden benzer bir pozu vermekte. İtalya sokaklarında araba kullanırken görülen oyuncunun fotoğrafı aşağıda.

Spor kıyafetleriyle dikkat çeken Can Yaman’ın yüzü görünmeyen bu pozu da meraklı hayranları tarafından çoktan fan sayfalarında yerini aldı!

Can Yaman, yine İtalya'dan attı havasını! 7