Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün bu pozuna eşi Kadir Doğulu bakın ne yorum yaptı!..

Neslihan Atagül’ün bu pozuna eşi Kadir Doğulu bakın ne yorum yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Neslihan Atagül, yeni sezonda ekranlara Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi ile geliyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin hem başrolünde yer aldığı hem de yapım ortağı olarak yer aldıkları proje ikilinin hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Zaman zaman setten birlikte fotoğraflar paylaşan çift, sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarına yaptıkları yorumlarla da gündeme geliyorlar.

Neslihan Atagül instagram hesabından yaptığı aşağıdaki son paylaşımına; “İçinizden geldiği gibi” notunu düştü. Fotoğrafa kayıtsız kalamayan Kadir Doğulu ise, “Düştüm” yorumunu yaptı.

Neslihan Atagül'ün bu pozuna eşi Kadir Doğulu bakın ne yorum yaptı!.. 7

Gecenin Ucunda dizisinde hem kamera önünde hem de kamera arkasında olmayı tercih ederek kariyerlerinde yeni bir sayfa açan çift, özel hayatlarındaki mutluluklarıyla da magazin basını tarafından parmakla gösteriliyor.

Sosyal medyada da izleyici tarafından, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisinin ekranda çok iyi bir enerji yaydıklarını ifade eden yorumlar yapılıyor. Gecenin Ucunda dizisi 22 Kasım Salı akşamı 8. bölümüyle ekrana geldi.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda’da, Macide’nin (Neslihan Atagül)  kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesi anlatılıyor.