Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti ile patlama yapan Sıla Türkoğlu’nun küçüklüğünde aşık olduğu ünlü isim bakın kimmiş?

Kızılcık Şerbeti ile patlama yapan Sıla Türkoğlu’nun küçüklüğünde aşık olduğu ünlü isim bakın kimmiş?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisiyle ekranlarda yer almaya devam eden Sıla Türkoğlu, hayatının en önemli kararlarından birisini vermişti. İki sezon başrolünde bulunduğu ve büyük bir kariyer çıkışı da sağladığı Emanet dizisinden ayrılarak zorluklarla dolu büyük dizi projeleri için cesaret gösteren oyuncu, Kızılcık Şerbeti ile de aradığını buldu.

Canlandırdığı Doğa karakteri ile güçlü bir hikayenin ana merkezinde yer alan Sıla Türkoğlu, oyunculuğu ile hayranlarını memnun ederken, sosyal medyada da milyonlarca kez isminden bahsedilen bir ünlü olmayı da başardı. Sıla Türkoğlu, hem sempatikliği hem güzelliği hem de yetenekleri ile kısa sürede dünyanın dört bir yanında kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Bu kitlenin verdiği destek ile kariyerinde sağlam şekilde ilerleyen oyuncu, katıldığı Onedio’nun youtube programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Her kadın gibi kendisinin de ağlarken nasıl gözüktüğünü aynaya veya televizyondaki projelerine bakarak gözlemlediğini anlatan Sıla Türkoğlu, kendisini izlemekten rahatsız olmadığını da ifade etmiş oldu.

Evinin daima temiz olmasıyla ilgili bir takıntısının bulunduğundan bahseden oyuncu, bir arkadaşına fikrini sorduğunda ‘sen bilirsen’ ya da ‘fark etmez’ gibi yanıtlar aldığı zaman gıcık olduğunu belirtti.

Oyuncu, aşk konusu olduğunda ilk adımı erkeğin atması gerektiği gibi bir klişeye takılmıyor. Oyuncu, birisinden hoşlandığı zaman bunu belli edeceğini ve ilk adımı da atacağını ifade etti.

Yatağının yanında daima duran annesi ile babasının fotoğrafının kendisine güç verdiğini anlatan Sıla Türkoğlu, isteklerini bir kağıda yazdığını ve bunun şans getirdiğine inanıyor.

Oyuncu, “Yapmam dediğim birçok şeyi yapıyorsam, aşık olduğumu anlarım” dedi. Aşık olduğu zaman daha pozitif olduğunu ve o kişiyi hayatının merkezine koyduğu için kendisini ihmal ettiğini de vurguladı.

Küçüklüğünde Okan Yalabık hayranıymış…

Kızılcık Şerbeti ile patlama yapan Sıla Türkoğlu'nun küçüklüğünde aşık olduğu ünlü isim bakın kimmiş? 7

Küçüklüğünde aşık olduğu ünlü ismin Okan Yalabık olduğunu da gülerek açıklayan oyuncu, “Serseri diye bir dizisi vardı ve ben çok küçüktüm. Sadece Ömer karakterini ve Okan Yalabık’ı hatırlıyorum. Ona hayranlığım vardı” dedi.