Ana sayfa Dizi Haberleri 3 Temmuz reytinglerinde Afili Aşk zafer ilan etti!

3 Temmuz reytinglerinde Afili Aşk zafer ilan etti!

tarafından ker_def

3 Temmuz 2019 Çarşamba akşamına ait reytingler belli oldu.

Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi başarısını sürdürmesi olarak değerlendirilmekte.

Afili Aşk, tüm kişilerde 6,75 izlenme oranı ve 22,78 izlenme payı, AB’de 5,27 izlenme oranı ve 18,81 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,24 izlenme oranı ve 21,54 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk’in yer aldığı Afili Aşk dün akşam yayınlanan (03 Temmuz) bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olma başarısı sergiledi.

Geçtiğimiz hafta da Afili Aşk dizisi aynı başarıyı yakalamıştı.

Afili Aşk, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte dizinin 5. bölümünden ilk fragman:

Afili Aşk 5. bölümde neler yaşanacak?

Kerem bir hamle yapıp evdekilere artık Ayşe’nin çalışmayacağını, evde oturacağını söylüyor ve işler iyicene karışıyor! Yelda ise kendisini Ayşe’yi eğitmeye adıyor. Ayşe bu durumdan rahatsız olsa da bu olaya ayak uyduruyor.

Diğer taraftan şirketin çalışacağı firmanın sahibi olan kadın, Kerem’in tanıdığı çıkıyor. Kerem kadını etkilemeye çalışırken Ayşe’ye yakalanıyor! Gördükleri karşısında bozulan Ayşe, çaktırmamaya çalışsa da Kerem durumu anlıyor. Ayşe’ye kendisini kıskanıp kıskanmadığını sorarken aldığı cevap karşısında şaşırıyor! Ayşe, Kerem’i kıskanıyor mu? Çiftin arasında neler olacak?