Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi senaristleri küçük bir sahne ile büyük mutluluk yarattı!

Üç Kız Kardeş dizisi senaristleri küçük bir sahne ile büyük mutluluk yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin her yeni bölümü merakla bekleniyor. Reyting rekabetine Aile dizisinin katılması ile diğer yapımların da bundan kötü etkilendiğine şahit oldu. Üç Kız Kardeş ise güçlü hikayesi ile ayakta kalmaya devam ediyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin 41 bölümü geride kaldı. 21 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 42. yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Yayınlanan fragman ile birçok izleyici hem mutlu oldu hem de içinin yağları eridi. Veda Yurtsever’in başarıyla canlandırdığı Rüçhan karakterinin gelini Türkan’a yaptıkları izleyicileri deli ediyordu.

Ancak Rüçhan da tokadı yedi ve nezarethaneye düşmesinin ardından bir de evden kovuldu… Rüçhan’ın evden kovulmasının ardından gittiği adres ise Türkan’ın yeni fakir eviydi… Türkan hastalıkla boğuşurken, Somer onu bırakmayacağını gösterdi ve izleyicileri mutlu eden bir görüntü ortaya çıktı.

Üç Kız Kardeş dizisinin 42. yeni bölümünü heyecanla bekleyenler özellikle Rüçhan’ın, Türkan’a muhtaç kalması halini çok sevdi ve şimdi ikilinin sahnelerini merakla beklemeye başladı.

Bir izleyici diyor ki; “Rüçhan hak etti bunu, demediğini bırakmadı Türkan’a, şimdi muhtaç oldu. Hor görme düşersin Rüçhan.”

Birçok dizi hayranı da Rüçhan karakterinin yaptıkları sonrasında geldiği noktayı görünce hayatın ona ve onun gibilere ne kadar büyük bir ders verebileceğini gördüklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Rüçhan’ın Türkan’ın arkasından Mine ile çevirdiği işlere de kızan izleyiciler, şimdi ne yapacağını büyük bir merakla bekliyor.