Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Karahan, 3 yıl sonra setlere hızlı döndü! Film çekimi bitti, sırada sürpriz dizisi var!

Pelin Karahan, 3 yıl sonra setlere hızlı döndü! Film çekimi bitti, sırada sürpriz dizisi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri isimli televizyon tarihinin unutulmaz gençlik dizisiyle tanınan Pelin Karahan, evlendikten ve çocukları olduktan sonra daha az setlerde yer almaya başladı. Oyuncu, bir süredir de projelerine ara vermişti. Ali Demir ve Can isimli iki oğlu bulunan oyuncu, mutlu evliliği ile dikkat çekerken, hayranlarını sevindirecek gelişmelerle de gündeme geldi.

Pelin Karahan, şu sıralar Banu Zorlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Dalgalar ve İzler” filminde rol alıyor. Bir kaç gün sonra film çekimlerinin bitmesiyle birlikte yeni dizisi için kamera karşısına geçecek.

Üç yıl ara verdikten sonra setlere hızlı bir dönüş yapacak oyuncu. Karahan, en son Yuvamdaki Düşman isimli dizide rol almıştı iki yıl önce ve bir süre Show TV’de yemek programı da sunmuştu.

Pelin Karahan, 3 yıl sonra setlere hızlı döndü! Film çekimi bitti, sırada sürpriz dizisi var! 7

Pelin Karahan, TRT1 için çekilecek olan Kıbrıs Ada Kışı isimli dönem dizisinde oynayacak. Dizide ayrıca Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural da rol alıyor. Karahan’ın dizide Ahmet Kural’ın eşini oynayacağı öğrenildi.

Ünlü Oyuncu tv100’e verdiği röportajda setlere dönmekten çok mutlu olduğunu anlatarak “Yorulsam bile yorulmamış gibi oluyorum. O enerji, iyi bir iş yapmış olmanın verdiği keyif gün sonunda beni çok mutlu ediyor” diyerek gelen tepkilerin de çok olumlu olduğunu, çok özlediğini ekledi.

Ünlü oyuncu, oğulları Ali Demir ve Can’a kendisi setteyken annesinin baktığını anlattı ve tüm dünyada yaşanan Pelin korona virüs konusu ve aşıyla ilgili düşüncelerini de paylaştı.

Aşağıdaki videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz…