Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde… İşte tüm detaylar

Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde… İşte tüm detaylar

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç ünlü ismi bir araya getiren yeni bir dizinin çalışmaları başladı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Pelin Karahan’ın, Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ile kamera karşısına geçeceği dizinin ismi Kıbrıs Adası Kışı… Son olarak Yeni Hayat dizisinde rol alan ancak erken final yapan dizinin ardından ekrana dönmeye hazırlanan Serkan Çayoğlu ile uzun süredir sinema filmlerinde rol alan Ahmet Kural da bu diziyle yeniden ekranda olacaklar.

TRT1 için çekilecek olan ve üç ünlü ismi buluşturan diziyle ilgili gelen bilgiler hayranlarını da heyecanlandırıyor. Henüz çok fazla bir bilgi olmamasına karşın kadronun kurulmaya başlandığı dizi merakla bekleniyor.

Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan’ın ilk kez aynı dizide rol alacağı dizinin yapımcılığını TMC Film üstlenmekte. Ekran uyumları merak konusu olan iki ünlü isimden Pelin Karahan, uzun süre sonra setlere dönmekten çok mutlu olduğunu anlattı.

Oyuncu, dizi öncesinde “Dalgalar ve İzler” isimli bir sinema filminde de oynadı. Oyuncu, “Yorulsam bile yorulmamış gibi oluyorum. O enerji, iyi bir iş yapmış olmanın verdiği keyif gün sonunda beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde... İşte tüm detaylar 7

Kıbrıs Ada Kışı dizisi bir dönem dizisi olacak. Yönetmenliğini Başar Başaran’ın yapacağı ve senaryosunu da Emre Özdür’ün kaleme alacağı dizi merakla bekleniyor.

Pelin Karahan dizide Ahmet Kural’ın eşini oynayacak. Konuyla ilgili olarak oyuncu film çalışmasının bitmesinin ardından bir kaç gün sonra da Kıbrıs Adası Kışı dizisine başlayacağını belirtti.

Dizinin çekimlerinin kısa süre içinde başlayacağı da böylece Pelin Karahan tarafından duyurulmuş oldu. Karahan, uzun bir ara verdiği süreçten sonra peş peşe projelerin gelmesinden de hayli memnun olduğunu ifade ediyor. Oyuncu, “Böyle güzel işler peşpeşe geldi. Güzel olacak inşallah” diye konuştu.

Röportajın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz…