Ana sayfa Sosyal Medya 34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, Ahmet Kaya’nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor!

34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, Ahmet Kaya’nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür’de Naime karakteriyle ekranlara gelen genç oyuncu Ecem Erkek, başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesinin güzelliğiyle de biliniyor. Oyuncu, katıldığı bir programda Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz?’ isimli şarkısını seslendirmişti. Ecem Erkek’in 31 Ocak 2020 tarihinde Youtube’a yüklenen videosu ile büyük bir rekor kırdığı ortaya çıktı.

1989 Ankara doğumlu olan Ecem Erkek, aslen Sivaslı bir isim. Sivaslıların sesinin güzel olduğu toplum içinde de çok konuşulan bir durumdur. Ecem Erkek de oyunculuktaki yeteneği ile dikkat çekmesinin yanı sıra Youtube’da yer alan programdaki kaydıyla birlikte sesinin de ne kadar güzel, yanık ve içli olduğunu ortaya koyuyor.

İlk olarak ekranlara Hayat Sırları isimli diziyle gelen oyuncu, 3 sezondur da Güldür Güldür Show’un kadrosunda. Yer aldığı skeçlerdeki tiplemeleriyle dikkat çeken oyuncu, yaz sezonunda da ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli filmde başrolde oynadı.

34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Ahmet Kaya'nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor! 11

Ecem Erkek’in oyunculuk kariyerinin yanında sesinin de bu denli güzel olduğunu bilmeyenler, kulaktan kulağa yayılan bir bilgiyle duruma vakıf olmaya başladı.

Taksim Trio ile birlikte Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz?’ parçasını dinleyenlerin göz yaşlarını tutamadığını söylediği yorumlarda da görülüyor.

Youtube’da yer alan video, 31 Ocak 2020’den beri şu ana kadar tam 34 milyon 64 bin 505 kez görüntülenmiş. İzleyiciler, Ecem Erkek’in pek çok şarkıcıdan çok daha iyi söylediğini ifade ediyor yorumlarında.

Ecem Erkek de 33 milyon olduğunu gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Ahmet Kaya'nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor! 12

İşte o video ve gelen yorumlardan bir kaçı:

34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Ahmet Kaya'nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor! 13 34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Ahmet Kaya'nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor! 14 34 milyon kez izlendi! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Ahmet Kaya'nın şarkısıyla ortalığı yıkıyor! 15