Ana sayfa Dizi Haberleri 4 dizisi final yapacak olan Show TV’nin bir dizisi de topun ağzında!

4 dizisi final yapacak olan Show TV’nin bir dizisi de topun ağzında!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna doğru ilerlerken, kanalların dizileriyle ilgili aldıkları kararlarda da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Kimi dizilerin reytingleri düşük olduğu için final yaparken, bazı dizilerin arkasında duran kanallar ise şans vermeye devam ediyor. Show TV, önümüzdeki günlerde dizileriyle ilgili radikal bir karar aldı.

Tam 4 dizisi final yapacak! Üstelik aralarında tartışmalı iki dizisi var! Kısa bir süre içinde final kararı verilen Ramo ve Arıza dizilerini izleyicileri, karardan hiç memnun değil. Farklı kanallarda benzer reytingler alan dizilerin arkasında durulduğu örneklemlerine karşın Show TV, bu iki dizi için ani bir final kararı verdi.

Bir başka ilginç durum da yeni bir dizisiyle ilgili yaşandı! Aylardır çalışmaları titizlikle süren, Türkiye’de bir ilk olacak olan Kırmızı Kamyon dizisi, başladığı gibi ekrandan alındı!

Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın rol aldığı ve itfaiyecilerin hayatını anlatan dizi için büyük emek verildi.

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 12

Oyuncular aylardır gerçek itfaiyecilerden eğitim alıyor ve zorlu bir süreç yaşadılar. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan dizinin reytingleri o kadar düşüktü ki kanal bu özel yapımı feda etmek yerine sil baştan yapmayı tercih etti!

Kimsenin de içine sinmemişti bu şekilde devam etmesi. O nedenle 10. Ev imzalı dizinin yeniden çekilerek Haziran ayında tekrar ekrana getirileceği açıklandı.

Kanalın Çukur dizisinin ise final yapacağı zaten belliydi. 5. sezonda devam etmeyecek. Ancak o da Pazartesi akşamlarının fenomen yapımıydı ve kanalın da en kıymetli projelerinden biriydi. Artık veda vakti geldi. Mayıs sonunda ekrana veda edecek.

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 13

Kanalın Cumartesi akşamları ekrana gelen ve çekimleri Ordu’da süren Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın da finali bekleniyordu. O da yakında veda edecek. İzleyicisi üzülse de sevindirici bir gelişme ile 60. bölümde final yapması planlanan dizinin 67. veya 68. bölümde biteceğinin öğrenilmesi de güzel bir sürpriz oldu. Sezon finali, 15 Haziran’a kadar uzatıldı.

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 14

Final kararı alınan bir diğer dizi Ramo ile ilgili bu gelişme ise hem şaşırttı hem de tepkilere neden oldu. Cuma akşamları yayınlanan, BKM imzalı dizi için iki sezonluk bir anlaşma yapıldığı öğrenildi. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldıkları dizinin 3. sezonda sürmeyeceği ortaya çıktı ama yine de erken bir final olduğu da anlaşıldı. Son haftalarda reytingler iyi olsa da bu durum final gerçeğini değiştirmedi.

5 bölüm sonra final yapması beklenen dizinin final tarihi de erkene çekildi! Bu hafta 39. bölümü yayınlanacak olan Ramo, gelecek hafta 16 Nisan akşamı yayınlanacak 40. bölümle final yapıyor.

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 15

Yine tartışmalı bir final kararı da Arıza için alındı! Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolünde yer aldıkları dizi için de ani bir final kararı geldi! Pazar akşamı 29. bölümü yayınlanan dizi, bu hafta Pazar akşamı ekrana gelecek olan 30. bölümüyle final yapacak.

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 16

Kanalın Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi de adeta topun ağzında duruyor! Show TV’nin hızlı final kararları sonrasında bu kez gözler bu diziye çevrildi!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay’ın rol aldıkları dizi için de bu akşamki bölümün önem kazandığı alınan hızlı final kararlarından da anlaşılıyor!

4 dizisi final yapacak olan Show TV'nin bir dizisi de topun ağzında! 17

Show TV’nin üst üste dizileri için final kararı almasından sonra gözler Alev Alev’de! Bakalım Alev Alev dizisiyle ilgili son karar ne olacak?