Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Ebru Şahin, Alina Boz, Demet Özdemir… En Popüler Kadın Oyuncu listesinde birinci belli, diğer 9 kişi kim?

Hande Erçel, Ebru Şahin, Alina Boz, Demet Özdemir… En Popüler Kadın Oyuncu listesinde birinci belli, diğer 9 kişi kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranların en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında sosyal medyada ilginç bir yarış sürüyor. Sosyal medyada yapılan yorumların, ileti sayılarının toplanmasıyla oluşturulan reyting ölçümlemelerinde, farklı kategoriler ortaya çıkıyor.  Bazı diziler ve oyuncular, sosyal medyada izleyiciler tarafından sürekli gündemde tutuluyor.

Twitter’daki ileti sayıları ile ölçümleme yapan Adba TV’nin 29 Mart – 4 Nisan haftasında ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde ilk sıradaki isim değişmedi.

Farklı ölçümleme servisleri ve sosyal medya raporlarında Erçel’in tahtı pek kimseye bırakmadığı görülüyor. Genel olarak hep ilk sırada. Geçtiğimiz hafta da yerini kaptırmamış

Erçel’in en yakın rakibi ise Demet Özdemir’di ama Sefirin Kızı dizisine yeni katılan Tuba Büyüküstün, 2.liği aldı bir süredir.

Demet Özdemir de 3. sıraya düştü. Özdemir ve Erçel’in ileti sayılarında ise 3 kat fark olması da dikkat çekici bir durum!

Listenin 4. sırasında Hercai’nin oyuncusu Ebru Şahin var. Hemen arkasından ise atv’nin yeni dizisi Maraşlı ile ön plana çıkan Alina Boz 5. sırada geliyor.

6. sıranın sahibi Ramo’nun oyuncusu Esra Bilgiç. 7. sırada Alev Alev ile Dilan Çiçek Deniz çok konuşulanlar arasında.

8. sırada Çukur’da oynayan Damla Sönmez, 9. sırada Menajerimi Ara’da oynayan Ahsen Eroğlu ve TRT1’in yeni dizisi Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu da listeye 10. sıradan girmiş.

İşte Adba TV’nin son ölçümlemesine gören o tablo…

Hande Erçel, Ebru Şahin, Alina Boz, Demet Özdemir... En Popüler Kadın Oyuncu listesinde birinci belli, diğer 9 kişi kim? 7