Ana sayfa Sosyal Medya 5 farklı dizide neredeyse ara vermeden çalışan Alp Navruz’un pili yeni bitti!

5 farklı dizide neredeyse ara vermeden çalışan Alp Navruz’un pili yeni bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz hafta izleyicilerine 26. bölüm ile birlikte veda eden Zümrüdüanka dizisinde başrolde Ceren Yılmaz ile birlikte Alp Navruz yer almıştı. Oyuncu, Kapadokya’daki çekimlerin ardından İstanbul’a geri döndü.

Sokakta kameralara yakalanan Alp Navruz, maskesi ile pandemi kurallarına uyduğunu gösterdi. Nişantaşı’na doktor kontrolü için gittiğini belirten oyuncu, mümkün olduğunca sokağa çıkmamaya çalıştığını söyledi. Navruz, “Küçük bir alerji vardı cildimle ilgili onu hallettim” diye konuştu.

Zümrüdüanka dizisinin bitmesi ile ilgili konuşan oyuncu, “1 hafta oldu final yapalı. Şu an proje okuyoruz ama daha çok kabul etmeme taraftarıyım. Dinlenmeye çalışıyorum. Onun dışında kendimi eğitime verdim” diye konuştu.

Kapadokya’da Zümrüdüanka için bulunduğu dönemin kendisini yorduğunu söyleyen oyuncu, Aşk Laftan Anlamaz, Arkadaşlar İyidir ile Fazilet Hanım ve Kızları’nın ardından Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka dizileri ile birlikte son 4-5 yıllık dönemde çok az ara verdiğini hatırlattı.

5 farklı dizide neredeyse ara vermeden çalışan Alp Navruz'un pili yeni bitti! 7

Alp Navruz, “160 bölüm kadar çalıştım bakınca. O yüzden biraz dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle ortaya çıkan kısa bir süre de Arkadaşlar İyidir dizisinde görünen Alp Navruz, sonrasında ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde 2 sezonda toplam 50 bölümde yer aldı. Elimi Bırakma dizisi ise yine 2 sezonda toplam 59 bölüm devam etti. Zümrüdüanka dizisi de 2 sezonda 26 bölüm sürdü. Alp Navruz, setlerde geçirdiği toplam 160 bölüme yakın performanstan sonra artık yorulduğunu kabul etti ve dinlenmeye çekildi.

Süreçten dolayı ülkeden çıkmayı düşünmediğini anlatan Alp Navruz, senaryo eğitimi almaya başladığını ve dil eğitimlerine de başladığını sözlerini ekledi.

Robert De Niro’nun teklifinin kendisini de gururlandırdığını anlatan Navruz, pandemi nedeniyle katılamadığını belirtti. De Niro, pandemi öncesinde İbiza’da vermeyi planladığı davete Türkiye’den Alp Navruz’u davet etmişti.