Ana sayfa Sosyal Medya 4 yıl aradan sonra Ceyda Düvenci yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

4 yıl aradan sonra Ceyda Düvenci yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen Ceyda Düvenci, son yıllarda televizyon projelerinde yer almaması ile dikkat çekti. Dijital platformlarda Öğrenci Evi ve Prens isimli yapımlarla yer alan oyuncu, daha çok sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.

Çocuklar için bir atölye açan ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Ceyda Düvenci, en son 2018 yılında 8. Gün isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı. Oyuncu, hem sosyal sorumluluk adımlarını sürdürüyor hem de kendisine gelen tekliflerden birisini değerlendirerek ekrana dönmeyi planlıyor.

Ceyda Düvenci, “Yeni sezon için güzel senaryolar okumaya başladım. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Ana akım kanallardan birisinde bir dizi yapacak gibiyim. Dört buçuk yıl sonra, ona yaklaşmış olmak duygu olarak çok heyecan verici” açıklamasını yaptı.

Ceyda Düvenci, çeşitli özel günlerde sunuculuk yaparak da gündemde kalmayı sürdüren isimlerden. Şimdiye kadar birçok dizide yer alan oyuncunun bu kararı hayranlarını da memnun etti.

Televizyon dizilerine uzun süre ara verdikten sonra oyuncunun bu sezon nasıl bir rolle geri döneceği de merakla bekleniyor.

1990’lı yıllardan itibaren hem sinema hem de dizi sektöründe birbirinden farklı projelere imza atan Ceyda Düvenci; Binbir Gece dizisinde Bennu ile Umutsuz Ev Kadınları isimli dizideki Elif karakterleri ile akılda kalıcı olmuştu.