Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen cephesinden sevindiren haber! Ünlü oyuncu hamile mi?

Fahriye Evcen cephesinden sevindiren haber! Ünlü oyuncu hamile mi?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -4 yıldır ekranlardan uzakta olan Fahriye Evcen yeni sezonda TRT1’in iddialı dizisi Alparslan Büyük  Selçuklu ile ekranlara geri dönmüştü.

Oyuncuyu özleyen hayranları bu gelişme ile büyük bir sevinç yaşadı. Ancak Fahriye Evcen’in hayranlarının mutluluğu çok uzun soluklu olmadı. Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen birinci sezonun sonunda diziye veda etti.

Dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu, 30 Mayıs  Pazartesi akşamı yayınlanan 27. bölümde Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrıldı. Fahriye Evcen hakkında ortaya atılan yeni bir iddia magazin basınına bomba gibi düştü.

Fahriye Evcen cephesinden sevindiren haber! Ünlü oyuncu hamile mi? 111

Oğulları Karan’ı kucaklarına almaları ile ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yerini alıyor.

Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen’in yeniden hamile olduğu iddia edildi. Gazetemagazin’in haberine göre; 2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucağına alan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti şu sıralar ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Habere göre, Fahriye Evcen 2,5 aylık hamile.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine ilk sezonunda veda eden Fahriye Evcen, yoğun çalışma şartları nedeniyle oğlu Karan ile yeterince ilgilenemediği düşüncesiyle dizinin ikinci sezonunda yer almak istemediği şeklindeki iddialarla gündeme geldi. Oyuncu, dizinin yapım şirketi Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un bu kararından vazgeçirmeye çalışmasına karşın kararını değiştirmedi.