Ana sayfa Dizi Fragmanları 4N1K Yeni Başlangıçlar 11. bölümünde çete gizemle adamla tanışıyor!

4N1K Yeni Başlangıçlar 11. bölümünde çete gizemle adamla tanışıyor!

tarafından ker_def

4N1K Yeni başlangıçlar dizisinin 11. yeni bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de, yani bu akşam FoxPlay’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek, Sinan Özer, Cemrehan Karakaş, Burak Yörük ve Eslem Akar yer alıyor.

Peki 11. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Çetenin evine yine Ahmet Gültekin adına bir zarf gelir. Bu adamın kim olduğuna dair en ufak bir fikirleri bile yoktur. Ancak taşındıklarından beri onun adına gelen gönderilerin ardı arkası kesilmemiştir. Çete sonunda bu gizemli adamla tanışır. Çok sevdikleri evlerini kaybetme pahasına bile olsa…

Yaprak’ın üzerine bir haftadır uğraştığı projeye kahve dökülür. Buna şahit olan Barış, projeyi yeniden yapmaya söz verir. Ancak Yaprak’ın, projenin yetişebileceğine dair hiç inancı yoktur. İkili iddiaya girerler. Eğer Barış kazanırsa, Yaprak’tan bir beklentisi olacaktır.

Oğuz piyasa sürülecek bir ilaç deneyi için gönüllü olur. Başı ağrıyan Gökhan yanlışlıkla ilacı içince trajikomik sonuçlar doğurur.

4N1K Yeni Başlangıçlar 11. bölüm fragmanı:

Sinan, yeni bir sabaha yeni biriyle uyanır: İrem. Ancak bu kez, diğerlerinden çok farklıdır. Bu ilişki parmaklarındaki yüzükler kadar gerçektir.

Barış, Yaprak’la sonunda o istediği konuşmayı yapma fırsatını yakalar. Ali’nin gelmesi işleri karıştıracaktır.