Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat 18. bölümünde Aziz’in öfkesi alevleniyor!

Vuslat 18. bölümünde Aziz’in öfkesi alevleniyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vuslat, 18. yeni bölümüyle 13 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbaşı’nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Peki 18. bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte dikkat çeken detaylar:

Aziz, Sultan ve Fırat’ı henüz bulamamışken, düşmanı yeni bir kurban daha seçiyor. Aziz’in öfkesi alevlenirken, Feride ile birlikte, kardeşleri için büyük bir ateşin tam ortasında kalıyor. Yine iddialı olayları ekrana taşıyacak olan Vuslat dizisi, yeni bölümüyle TRT1 ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın on sekizinci bölümünde neler olacak;

“Geçmiş Aziz için tekerrür ediyor”

Kerem, dedesinin karanlık tarafın en tepesindeki adam olduğunu öğrenirken, Sultan ve Fırat için Aziz’le beraber hareket etmek zorunda kalıyor. İki kardeş birlik olup, zamanla yarışıyor.

Vuslat 18.bölüm fragmanı:

Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Deniz” adımına ilerliyor Aziz açmayı başardığı kutunun içindeki sırlar karşısında şaşkınlık yaşarken, kendini hızlı karar vermek zorunda olduğu kritik bir seçimin ortasına buluyor. Geçmiş Aziz için tekerrür ediyor. Kerem’in de dahil olmasıyla büyük savaş şimdi başlıyor.

“Vuslat” dizisi yeni bölümünde açılan kutularla, ortaya çıkacak yeni sırlarıyla, yaşanılacak büyük şaşkınlıklarıyla, kurulan tehlikeli oyunlarıyla, iftar sofralarının sıcaklığıyla ve Salih Baba’nın huzurlu anlatımıyla evlerinize konuk olmaya geliyor.