Ana sayfa Sosyal Medya 50 M2 dizisi çekilirken Engin Öztürk o kadar zorlanmış ki, bunu ilk kez açıkladı!

50 M2 dizisi çekilirken Engin Öztürk o kadar zorlanmış ki, bunu ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Netflix’te izleyicilerle 27 Ocak Çarşamba günü buluşan 50 M2 isimli dizinin senaristi Burak Aksak ile birlikte başrol oyuncuları Engin Öztürk ve Aybüke Pusat, Onedio’nun youtube sohbetine katıldı. Sosyal medyadan hayranlardan gelen soruları yanıtlayan ünlü isimler, farklı sorulara ilginç yanıtlar verdi.

Geleceği bilmeyi istemediğini söyleyen Engin Öztürk, geçmişe dönüp düzeltme şansı olsa bunun için bir çok şey düşünebileceğini ifade etti. Dizinin çekimlerinden bahseden Öztürk, 2020 yılının Ocak ayında sete çıktıklarını hatırlattı ve yaşadıkları zorluğuna şu sözlerle anlattı:

“Ocak ayından Mart ayına geldiğimizde aslında 3-5 günlük bir işimiz kalmıştı. Ancak pandemi sette duramaz hale getirdi bizi ve önlemler almak zorundaydık, eve kapanmak açısından. Bütün kostümümüz ona göre, kışa göre hazırlıklıydı. Sonra pandemi biraz yumuşar bir hale geldi, tedbirleri nasıl alabileceğimiz çözüldü, sonra Haziran’da çıktık sete. Haziran’da 30-32 derecelerde kış hazırlığı ile aksiyon sahneleri beni zorladı. Kavga, dövüş 32 derece ve o kabanlar, kürkler bir 5 dakikada bir kesmek zorunda kaldık.”

Aybüke Pusat da son set gününün kendisi için zor geçtiğini ifade etti. Dizide Dilara karakterine hayat veren oyuncu, “Çünkü ayrılık, ben çok üzülüyorum. Setin son günü olduğu için çok duygulandım. Sabaha kadar çalıştık, bir duygu yoğunluğu vardı” diye konuştu.

Setin son günü çok yorulduğunu ama çok da eğlendiğini ifade eden Aybüke Pusat, duygu yoğunluğu da yaşadığını belirtti.

Burak Aksak ise kendisi için en zorlu sahnenin 6. bölümdeki masa sahnesi olduğunu belirtti. Aksak, “Mesut’un dükkanı. Bir konteynırın içinde ufak bir masa var. O masanın altına 5 kişi giriyorsunuz. Haliyle onu nasıl çekeceğiz sorusu bile çok zordu” dedi.